Ψάρι με τομάτα

Μία εύκολη συνταγή για να απολαύσετε το ψάρι στο καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά (για 4 άτομα):

4 φιλέτα ψαριού500 ml τομάτα αποφλειωμένη2 φλιτζ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι

Διαδικασία:

Πλάνετε το ψάρι, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε ένα ταψί. Ρίχνετε γύρω-γύρω την τομάτα, την αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε το ψάρι και την τομάτα με το ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 180°C για μισή ώρα. Όταν ψηθεί από τη μια μεριά, γυρίζετε το ψάρι από την άλλη. Το σερβίρετε αν θέλετε με τηγανισμένο κρεμμύδι σε ροδέλες και μαϊντανό.

Καλή όρεξη!

The post Ψάρι με τομάτα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα