Ραντεβού στο σπίτι το σαββατοκύριακο

Περάστε ένα βράδυ στο σπίτι σας με το σύντροφό σας.

Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εσείς θέλετε και περάστε χρόνο με το ταίρι σας στο χώρο σας. Είναι προτιμότερο να τον καλέσετε σπίτι σας έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο άνετα. Μη φοβάστε ότι δε θα περάσετε ωραία. Αντιθέτως έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και να περάσει η ώρα ευχάριστα και χωρίς να το καταλάβετε.
Μερικές προτάσεις λοιπόν για ένα ραντεβού στο σπίτι είναι οι εξής:

Κάντε του το τραπέζι: Από τα πιο κλασσικά ραντεβού είναι να τον προσκαλέσετε για δείπνο. Στρώστε το τραπέζι σε minimal διακόσμηση,
ετοιμάστε ένα ωραίο γεύμα με ελαφριά φαγητά και αγοράστε ένα ωραίο κρασί. Οι άντρες εντυπωσιάζονται με τη μαγειρική να το ξέρετε. Μην ξεχνάτε ότι το πρότυπό τους είναι η μαμά τους, η γνωστή Eλληνίδα νοικοκυρά.Δείτε μία ταινία μαζί: Δεν υπάρχει λόγος να μαγειρέψετε κάτι, αγοράστε διάφορες λιχουδιές, pop corn, σοκολατάκια, καραμέλες βάλτε τα σε ωραία μπολ. Ενοικιάστε μία ταινία με χαλαρή υπόθεση. Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξετε κάτι που θα σας προβληματίσει, προτιμήστε κάτι ήρεμο, ρομαντικό και λίγο ερωτικό. Ανάλογα αν θέλετε να συνεχίσετε πονηρά τη βραδιά σας. Εκτός αν θέλετε ένα θρίλερ για να βρείτε αφορμή να μπείτε στην αγκαλιά του σε κάποια τρομακτική σκηνή.Παίξτε επιτραπέζια: Θα γελάσετε πολύ και θα χαλαρώσετε. Μπορεί στην αρχή να του φανεί κάπως, πείστε τον όμως και θα δείτε ότι δε θα χάσετε. Αν έχετε ερωτική διάθεση το strip poker, είναι ένα τέλειο παιχνίδι που θα σας οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα.Πιείτε απλά ένα ποτό: Δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε σε μπαρ συνέχεια. Προτείνετε να πιείτε ποτάκι σπίτι σας. Καθίστε, συζητήστε οι δυο σας σε ένα περιβάλλον με χαμηλή μουσική και φωτισμό. Αν έχετε τζάκι, μην ξεχάσετε να το ανάψετε, ταιριάζει τέλεια στην ατμόσφαιρα. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη, οδηγείστε τη συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς. Μπορείτε άνετα, γυναίκες είσαστε.

The post Ραντεβού στο σπίτι το σαββατοκύριακο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα