Ρύζι αργεντίνικο

Με κόκκινα φασόλια, γαρίδες και τσίλι.

Υλικά:

4 φλιτζ. βρασμένο ρύζι σπυρωτό350 γρ. γαρίδες400 γρ. τοματάκια ψιλοκομμέναλίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένολίγο σκόρδο ψιλοκομμένο200 γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβας), πλυμένα και στραγγισμένα1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένοαλάτιπιπέριλίγο λάδι

Διαδικασία:

Σοτάρετε τις γαρίδες με λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτετε τα τοματάκια, τα φασόλια, το τσίλι και λίγο μαϊντανό. Αφήνετε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να σιγοβράσει για 15′. Αφού βάλετε αλάτι και πιπέρι, ρίχνετε μέσα το έτοιμο ρύζι. Ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.

Καλή όρεξη!

The post Ρύζι αργεντίνικο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα