Τα 10 τζιν κομμάτια που θα χρειαστείτε αυτή την άνοιξη

Σε όποια εκδοχή κι αν το επιλέξετε – ψηλόμεσο, cropped ή flared, ένα τζιν παντελόνι αποτελεί πάντα το κεντρικό κομμάτι γύρω από το οποίο μπορείτε να «χτίσετε» οποιοδήποτε σύνολο. Παράλληλα, ένα τζιν φόρεμα ή μια denim σαλοπέτα κάνουν το παιχνίδι του στιλ ακόμα πιο εύκολο, καθώς δε χρειάζεται απαραίτητα να ψάχνετε με τι θα τα συνδυάσετε από πάνω, εκτός αν θέλετε βέβαια να του αλλάξετε ύφος και χαρακτήρα ταιριάζοντάς το με κάποιο άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Μπορείτε

για παράδειγμα να φορέσετε μια μαρινιέρα από μέσα, για casual chic αποτέλεσμα ή ένα blazer που θα του δώσει πιο professional ή βραδινό ύφος.

Όπως κι αν επιλέξετε να τα φορέσετε, παρακάτω θα βρείτε τα 10 denim κομμάτια που θα σας λύσουν τα χέρια και αυτή τη σεζόν, με επιλογές που κυμαίνονται από πολύ κλασικά στιλ μέχρι τις πιο fashion forward εκδοχές τους.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα ψηλόμεσα παντελόνια βοηθούν ιδιαίτερα στο να δείχνει η σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη. Φορέστε το top σας μέσα από το τζιν για να κάνετε ακόμα πιο έντονο ο συγκεκριμένο εφέ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια denim σαλοπέτα αποτελεί κομμάτι-κλειδί για τη γκαρνταρόμπα σας, αφού μπορεί να φορεθεί τόσο με φλατ, για πρωινά looks, όσο και με ψηλοτάκουνα, για πιο βραδινές εμφανίσεις. Μια εναλλακτική που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι και το τζιν φόρεμα, το οποίο είναι εξίσου πρακτικό και στιλάτο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι λευκές αποχρώσεις στο τζιν είναι πάντα μια ευχάριστη αλλαγή στο κλασικό μπλε ή μαύρο ενώ θυμίζουν και λίγο από τη δεκαετία των 70s.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για πιο casual εμφανίσεις προτιμήστε ένα παντελόνι σε στιλ boyfriend ή mom jeans, το οποίο θα δώσει έναν πιο sportif χαρακτήρα, χωρίς να χάνει όμως τη θηλυκότητά του το look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

H μίνι τζιν φούστα ανήκει στα πιο κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας, αλλάζοντας κάθε φορά ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα τζιν παντελόνι με fringed τελείωμα μπορεί να δώσει ένα extra twist σε οποιοδήποτε σύνολο, παραμένοντας μια διακριτική πινελιά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιο flared επιλογές δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας από το πολυφορεμένο πλέον skinny τζιν και αποπνέουν μια πιο cool αύρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα cropped παντελόνια σε ίσια γραμμή μπορούν να φορεθούν άνετα στο γραφείο, αφού η συγκεκριμένη γραμμή τα κάνει να φαίνονται λιγότερο casual. Παράλληλα, το γεγονός ότι αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ψηλή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μη διστάσετε να δοκιμάσετε ένα denim παντελόνι με κεντήματα, τυπώματα ή patchwork, μια επιλογή που παίζει πολύ στο φετινό street style και δίνει μια fun νότα στο σύνολό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα τζιν πουκάμισο είναι η τέλεια επιλογή για τον ανοιξιάτικο καιρό, αφού είναι πιο ελαφρύ και ευκολοφόρετο από το κλασικό denim jacket και ταιριάζει υπέροχα ακόμα και με τα παστέλ χρώματα, τα οποία επίσης χαρακτηρίζουν τα ανοιξιάτικα looks μας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: denim dress, denim παντελόνι, Street Style, styling tips, μίνι φούστα, σαλοπέτα, τζιν παντελόνι, τζιν πουκάμισο, τζιν φόρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα 10 τζιν κομμάτια που θα χρειαστείτε αυτή την άνοιξη,