Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 25/01/2016 – 31/01/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 25/01 –31/01.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να υποθέσει κανείς ότι όλα πηγαίνουν αν όχι πολύ καλά, τουλάχιστον ρέουν χωρίς μεγάλη αντίσταση. Ο κοινωνικό/επαγγελματικός τομέας, η κοινωνική ζωή, οι σχέσεις με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάσαι εργασιακά, οι επαφές που σε ενδιαφέρουν, ακόμα και η κοινωνική σου ζωή φαίνεται ότι

παρουσιάζει έντονη κινητικότητα. Είσαι δηλαδή στραμμένος προς τα έξω με αιχμή την επαγγελματική σου ζωή είτε μέσα στον κόσμο.

Αυτά στην πρόσοψη γιατί αν κάποιος ξύσει την επιφάνεια θα δει έντονες επιθυμίες, ανάγκη για στενές σχέσεις, αυξημένη σεξουαλικότητα και πολλά έξοδα που γίνονται βραχνάς. Επίσης η σχέση μπορεί να περάσει μια κρίση που μπορεί να είναι περαστική, μπορεί όμως να είναι και κρίσιμη γιατί κάτι ασήμαντο μπορεί να αποκαλύψει βαθύτερες διαφορές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Σκορπιό έχει φέρει πιθανόν στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου ή τη μία που σε απασχολεί ιδιαίτερα και μπορεί να είναι συναισθηματικής φύσεως ή επαγγελματική. Αυτή η θέση του Άρη ενεργοποιεί προβλήματα σχέσεων, αντιθέσεις που προϋπάρχουν και έρχονται τώρα στην επιφάνεια παράπονα και διαφορετικές οπτικές. Μπορεί με λίγα λόγια να σηματοδοτεί κρίση. Ένα από τα προτερήματά σου είναι ότι δεν σπας εύκολα ό,τι θεωρείς ότι αντέχει.

Έχεις την ικανότητα να σταματάς πριν περάσεις τη γραμμή χωρίς επιστροφή. Ωστόσο έχε το νου σου αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η μαμά, ο μπαμπάς, τα παιδιά,μια γάτα/ή ένας σκύλος, θαλπωρή, μυρωδιές, καναπέδες, γέλια, συζητήσεις, όλοι μαζί – έξω ο κόσμος, μέσα ζέστη. Προστατευμένοι, ήσυχοι, η ζωή κυλάει σαν νερό. Είτε μεγαλώσαμε σε οικογένειες που νιώθαμε ασφαλείς είτε μεγαλώσαμε με άγχη και φόβους, τα παιδικά χρόνια γίνονται μια Εδέμ στην οποίο δεν πρόκειται να επιστρέψουμε ποτέ. Ενήλικοι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μέσα από ένα σπίτι και σχέσεις μια «οικογένεια» όπως την φαντάζεται ο καθένας, που να μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια και αγάπη.

Η Αφροδίτη, που διελαύνει στον Αιγόκερω, πιθανόν φέρνει κύματα νοσταλγίας, αλλά σίγουρα τονίζει την ανάγκη και την επιθυμία να ανήκεις σε μια Οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν μέρες που όταν σηκώνεσαι το πρωί ή πέφτεις το βράδυ να κοιμηθείς σκέφτεσαι ότι ναι, είναι ωραία η ζωή με όλες τις δυσκολίες και όλα τα προβλήματα και, ναι, αξίζει να αγωνιστείς. Αξίζει να αγαπάς και να σε αγαπάνε. Να σε προσέχουν και να τους προσέχεις. Να νοιάζεσαι και να σε νοιάζονται.

Η Αφροδίτη απέναντί σου στον Αιγόκερω ισιώνει την αισθηματική σου ζωή, μαλακώνει τις τυχόν διαφορές με τους άλλους, προσθέτει μια σταγόνα αισιοδοξίας και κυρίως αισθάνεσαι ότι πιάνεις τόπο – ότι είσαι ορατός/ή και «παρών». Εντάξει δεν συμβαίνει αυτό κάθε μέρα αλλά όταν συμβαίνει αξίζει για όσες φορές δεν το αισθάνθηκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ακόμα και ο Σούπερμαν χάνει τη δύναμή του όταν έρθει σε επαφή με τον κρυπτονίτη. Πότε χάνεις τη δύναμή σου; Όταν δεν έχεις την αγάπη και την προσοχή που λαχταράς. Διαθέτεις όλη τη γενναιοδωρία και την τρυφερότητα του κόσμου αλλά ταυτόχρονα και ένα απωθητικό ναρκισσισμό. Με τον Άρη στον Σκορπιό πιθανόν να αισθάνεσαι ότι δεν σε θέλει κανείς – ακόμα κι αν είναι κάποιος/α δίπλα σου βαθιά μέσα σου φοβάσαι ότι αργά ή γρήγορα θα σου τραβήξει το χαλί από τα πόδια ή ότι χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου σε ανθρώπους που δεν εκτιμάς με αποτέλεσμα να έχεις αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή του κυβερνήτη σουσε ορθή πορεία (από τις 26/1) και η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου συστήνουν να πάψεις να αγχώνεσαι για δύο λεπτά και να απολαύσεις μερικούς καλούς οιωνούς. Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο είτε ως πραγματικότητα είτε ως επιθυμία είτε ως επιδίωξη. Ακόμα κι αν μονάζεις σε ένα δυσπρόσιτο βουνό η καρδιά με ένα αναστεναγμό σού θυμίζει ότι χρειάζεσαι ένα αντικείμενο που σε γοητεύει, σε κάνει δημιουργικό, σε φέρνει κοντά στο φωτεινό εαυτό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο τρία πράγματα που χρειάζεται να ξέρεις για τον Άρη τώρα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ο Άρης εκφράζει την ωμή, απρόσωπη, έντονη δύναμη που, αν οργανωθεί και διοχετευθεί θετικά, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν δεν βρει κατάλληλη διέξοδο εκφράζεται επιθετικά, βίαια, ανεξέλεγκτα. Όταν βρίσκεται υπό έλεγχο κάνει θαύματα, αν καταπιέζεται ή δεν μετουσιώνεται σε ένα στόχο έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Εδώ να σημειωθεί ότι η κατάθλιψη ή η αίσθηση ότι βαλτώνουμε, ότι όλα είναι γκρίζα και αδιάφορα, έχει στη ρίζα της ενέργεια που δεν διοχετεύεται πουθενά.

Άρα βρες ένα στόχο και τρέξε για αυτόν. Διεκδίκησε δυναμικά τη ζωή σου – οργάνωσε το επαγγελματικό σου παρά κάτω, δρομολόγησε τα σχέδιά σου, συνάντησε ανθρώπους, μίλα για τα σχέδιά σου, βρες συμμάχους, διάλεξε το δρόμο σου, διεκδίκησε την εξέλιξή σου, αγωνίσου για τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Μην αφήνεις σχέσεις να μαραζώνουν, δουλειές να σε καθηλώνουν, φιλίες να λιμνάζουν, τη ζωή να περιμένει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και με τον Άρη –ευτυχώς για λίγο– στον Σκορπιό, ίσως να είναι από τις περιόδους που αναρωτιέσαι για τα χαμηλά επίπεδα αισιοδοξίας που κυκλοφορούν στο αίμα και τις σκέψεις σου. Τι λες άραγε στον εαυτό σου τις στιγμές που τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, που μια σχέση δεν πηγαίνει όπως θέλεις, δεν υπάρχει καθόλου και νιώθεις ότι σου λείπει ή σηκώνεσαι για να πας σε μια δουλειά που δεν σου λέει πιθανόν τίποτα;

Το καταπληκτικό είναι ότι ό,τι λες στον εαυτό σου για να αντέξει, ό,τι του τάζεις, ό,τι ονειρεύεσαι και ευελπιστείς, το πιθανότερο είναι να συμβεί μέσα σε αυτή τη χρονιά – ίσως όχι στις διαστάσεις που φαντάζεσαι αλλά με μεγάλες πιθανότητες να ευοδωθεί, να ξεκινήσει ή να σε βάλει σε μια ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορείαστο ζώδιό σου (από τις 26/1), ο Άρης συνεχίζει να διελαύνει στο φιλικό σου Σκορπιό, η Αφροδίτη είναι εδώ στον Αιγόκερω – κάτι γίνεται. Η καθημερινότητα είναι δυναμική και έντονη. Υπάρχει κινητικότητα, επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού, μπορεί να ψάχνεσαι εργασιακά ή να προσπαθείς να τρέξεις υποχρεώσεις και σχέδια που είχαν κολλήσει κατά τη φάση του ανάδρομου. Υπάρχουν και φίλοι και συνεργασίες και όνειρα και μέλλον.

Και αισθηματικά; Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη ότι είναι αυστηροί και σκυθρωποί, τόσο απασχολημένοι με την επαγγελματική τους ζωή που επιτρέπουν στον εαυτό τους πέντε λεπτά σιωπηλής διασκέδασης. Λάθος. Οι Αιγόκεροι έχουν ισχυρή ρομαντική φύση και μια έντονη επιθυμία να διασκεδάσουν την οποία κρατάνε συνεχώς υπό έλεγχο. Μειώνοντας την πίεση στα φρένα αυτή η πλευρά σου μπορεί να πάρει κεφάλι αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι εποχή που η επαγγελματική ζωή είναι απόλυτη προτεραιότητα. Να θυμίσω ότι ο Ουρανός είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης του και ο Κρόνος ο παραδοσιακός – δύο εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους πλανήτες δημιουργούν στους Υδροχόους ένα αίσθημα εκκρεμούς: ριζοσπάστες και υπερσυντηρητικοί, σεξουαλικοί επαναστάτες και θεοσεβούμενοι πιστοί, με έντονη επιθυμία να αναγνωριστούν επαγγελματικά και κοινωνικά και απέχθεια στο κατεστημένο, οι Υδροχόοι καλούνται να γεφυρώσουν τα άκρα και να ισορροπήσουν τα αντίθετα στην επαγγελματική τους ζωή και στις προσωπικές/συντροφικές τους σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ναι, ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει, εντάξει. Όμως δεν χρειάζεται να ξεχνάς τον Δία στην Παρθένο, έστω ανάδρομο, αλλά και τον Άρη στον Σκορπιό αυτή την περίοδο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν και ένα δύο νέα πρόσωπα που έχουν μπει ή μπαίνουν στη ζωή σου για να τη βελτιώσουν, να σου ανοίξουν τα μάτια σε νέες προοπτικές, να σε σπρώξουν προς μία κατεύθυνση που πιθανόν ήθελες αλλά δεν ήξερες πόσο πολύ. Σχέσεις, επικοινωνία, ιδέες, σχέδια, γνώση, συναντήσεις, το μενού της εποχής.

Υ.Γ. Μην αφήνεις κανένα να προσγειώσει τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τους στόχους και τη θέλησή σου να ανανεώσεις τη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, αρης, σκύλος, λεων, αποδειξεις, αγχώνεσαι, βρες, νέα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, αποτελεσματα, μιλα, πλανητες, επιθυμιες, ηξερες, αιχμη, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, εδεμ, θαυματα, καταθλιψη, λεων, ονειρα, πιεση, αγαπη, αγχώνεσαι, αιμα, αξιζει, βραδυ, βρες, βρισκεται, γινεται, γινονται, δυναμη, δειτε, ευκολα, υπαρχει, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, θαλπωρη, θυμιζει, καναπεδες, κυματα, κρονος, λαθος, λειπει, λογια, μαμα, ματια, νερο, ουρανος, οικογενεια, παιδικα, παιδια, πιθανοτητες, προβληματα, πρωι, ραντεβου, ριζα, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκύλος, σπιτι, σχεδια, τρια, φυση, φοβασαι, φημη, ασφαλεια, class, δουλειες, φιλοι, γελια, ιδιαιτερα, καρδια, νιωθεις, ποδια, single, τοξοτη, θετικα, βουνο, ξεχνας
Τυχαία Θέματα