10 τρόποι για να κάνεις την πρώην να… ξεκολλήσει!

Θέλεις εδώ και μήνες να τη χωρίσεις, της το έχεις πει, αλλά εκείνη παραμένει με έναν τρόπο μαγικό στη ζωή σου! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για να τελειώνεις μια και καλή!

Έχεις χωρίσει εδώ και δύο μήνες, αλλά συνεχίζεις να κάνεις σεξ με την πρώην σου. Δεν γουστάρεις να έχεις σχέση, αλλά τα βράδια το κρεβάτι σου γίνεται εστία σεισμού 8,5 ρίχτερ.

Αν θέλεις πραγματικά να τη διώξεις μακριά, διάβασε μερικούς ωραίους τρόπους. Αλλιώς, μην πρήζεις τους κολλητούς σου. Κάτσε εκεί που είσαι να σε χορεύει στους ρυθμούς που γουστάρει!

Προσοχή: Μερικές από τις προτάσεις είναι εξαιρετικά

επικίνδυνες!

10. Ο χωρισμός είναι μοναδικός και οριστικός!
Αν της πεις πως θέλεις να χωρίσετε μόνο και μόνο για να την ταρακουνήσεις, τα οφέλη θα είναι παροδικά. Σε βάθος χρόνου ούτε καν η τύπισσά σου θα σε παίρνει στα σοβαρά! Θυμήσου τις αρσενικές σου καταβολές. Πήρες μια απόφαση. Μην ενδίδεις σε κλάματα, κολακείες και σέξι κουνήματα. Αυτά είναι του… «σατανά», άλλωστε!

9. «Δεν σε θέλω γιατί»
Το να κάτσεις να της εξηγήσεις τους λόγους που δεν τη θέλεις, πλέον, στη ζωή σου θα κάνει μια γυναίκα να καταλάβει πόσο το εννοείς και πόσο δύσκολο είναι να ξαναμπεί στη ζωή σου. Αν γίνει αρκετά φορτική με ερωτήσεις, δεν είναι απαραίτητα κακό να πεις και κάποιο ψέμα. Αφού το πήρες απόφαση να χωρίσετε, τότε θα είναι καλό και για τους δύο να μην επενδύετε χρόνο και ενέργεια σε ένα χαμένο παιχνίδι. Α, και μην ξεχάσεις να της πεις και για την ηλεκτρική σκούπα που έβαζε, κάθε φορά που παρακολουθούσες αγώνα του ΠΑΟΚ.

8. Μην τη φλερτάρεις
Χωρίζω σημαίνει δεν υπάρχει καμία προοπτική για εμάς τους δύο να είμαστε μαζί. Δεν μπορεί κάθε που σε τηλεφωνεί να της λες «γλυκουλιές» του τύπου «εσύ μπορεί να έχεις όποιον θέλεις». Για εκείνη αυτό σημαίνει πως κι εσύ ανήκεις σε αυτό το σύνολο των ανδρών. Να είσαι ψυχρός και να απαντάς μονολεκτικά. Σαν να σε ανακρίνει ο Ταξίαρχος Θεοχάρης. Μην σπάσεις, προς Θεού.

7. Βγες ραντεβού με κάποια άλλη
Προσπάθησε να βγεις ραντεβού με μια άλλη τύπισσα, αλλά προσπάθησε, επίσης, να μην είναι η 60χρονη κυρά Λίτσα, που έχει το απέναντι περίπτερο. Τόλμησε να ζητήσεις ραντεβού από κάποια γυναίκα που ήδη σε γοητεύει. Να βρεις μια νέα πρόκληση. Όσο για την κύρα Λίτσα, έτσι και το μάθει ο άνδρας της, θα σε κάνει ασήκωτο!

6. Το τηλεφώνημα της νυν στην πρώην
Αποθέωση κατινιάς, ναι, αλλά στον πόλεμο και στον έρωτα επιτρέπεται και η κατινιά! Στην πολιτισμένη εκδοχή του τηλεφωνήματος το νέο σας αμόρε ζητάει από το παλιό μερικές συμβουλές για δώρα ή φαγητά που σου αρέσουν. Στην πιο extreme εκδοχή, ρωτάει για στάσεις στο σεξ. Στο πιο katine style, της λέει απλά «μην ενοχλήσεις ξανά το αγόρι μου»! Φυσικά, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σε διασύρει η πρώην, αλλά εσύ πολύ cool μπορείς πάντα να λες για το πόσο «Κατίνα» είναι εκείνη. Ε, μετά από αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης!

5. Θέλω και δεν θέλω!
«Δεν σε θέλω». Πόσο δύσκολο σου είναι να το πεις; Το να παίζεις με τα συναισθήματα και τα νεύρα

Keywords
Αναζητήσεις
πως να τον κανεις να ξεχασει την πρωην του, πως να σπάσω τα νεύρα της πρώην του
Τυχαία Θέματα