49 μέτρα διαλύουν τη ζωή μας!

Ειδήσεις για τη συμφωνία επί των νέων μέτρων λιτότητας, τον ανασχηματισμό μετά την εκταμίευση, το συνταξιοδοτικό και τις εναλλακτικές πηγές θερμότητας ξεχωρίζουν σήμερα στο περίπτερο. 

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι:

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «49 μέτρα διαλύουν τη ζωή μας».

«Οι χαμηλές συντάξεις και οι χαμηλοί μισθοί γίνονται ακόμη χαμηλότεροι, επιδόματα καταργούνται ή στην καλύτερη περίπτωση μειώνονται, φάρμακα και νοσοκομειακή περίθαλψη θα κοστίζουν πανάκριβα, ενώ υποβαθμίζεται η παιδεία, και

όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και αυξάνονται οι φόροι».

Η ΑΥΓΗ: «Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης παίζουν τα ρέστα τους!»

«Μέσα σε είκοσι ημέρες η τρόικα εσωτερικού επιχειρεί να περάσει στη Βουλή το πακέτο-σοκ των 13,5 δισ.ευρώ, τις 89 εκκρεμότητες του Μνημονίου και τον προϋπολογισμό , εξαθλιώνοντας τους πολίτες».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Συντάξεις: Οδηγός επιβίωσης»

«Όρια ηλικίας, προϋποθέσεις, αποδοχές. Τι ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ».

Η ΕΠΟΧΗ: «Μαστίγιο και συμπάθεια»

«Υποβοηθούμενη αυτοκτονία οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής. Γερμανικής έμπνευσης εποπτεία στην Ευρώπη, με «παράρτημα» στο Μαξίμου».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τελευταία εμπόδια για τη δόση»

«Οι κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ τελευταία εμπόδια για τη δόση- Σκληρό παζάρι ΔΝΤ και ΕΕ για επιμήκυνση και χρέος. Στο «παρά πέντε» για την απόφαση εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται η Αθήνα, αλλά η κυβέρνηση καλείται να υπερβεί κρίσιμα εμπόδια προκειμένου να λάβει τη θετική απόφαση του Eurogroup, στις 12 Νοεμβρίου».

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «7 φθηνές λύσεις καταργούν το πετρέλαιο θέρμανσης»

«Πόσα λεφτά θα γλιτώσετε σε κάθε περίπτωση. Τι δείχνει η έρευνα αγοράς της «Ν» για τις πιο οικονομικές επιλογές».

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Αντιπρόεδροι Βενιζέλος και Κουβέλης».

«Σαρωτικός ανασχηματισμός μετά την εκταμίευση της δόσης. Ποιοί υπουργοί φεύγουν. Τα νέα πρόσωπα από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Υπογραφή και από τους τρεις αρχηγούς στη νέα συμφωνία ζητά η τρόικα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Η Ελλάδα στο δρόμο τυφλής βίας και αλληλοσφαγής»

«Μετά τα νέα φορολογικά μέτρα και την απειλή για όσα θα έλθουν το 2013 και τις αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, εκπρόσωποι Ειδικών Ερευνών και Αποστολών σε εκθέσεις τους τονίζουν: «Η Ελλάδα στο δρόμο τυφλής βίας και αλληλοσφαγής».

ΚΕΡΔΟΣ: «Γράφουν από την αρχή τον νέο προϋπολογισμό»

«Οι παραδοχές που συμφωνήθηκαν με την τρόικα αλλάζουν τις βασικές προβλέψεις. Μεγαλύτερη ύφεση (4,2% αντί 3,8%), εξοικονόμηση δαπανών (9,2 δισ αντί 7,8 δισ) και ακόμη χαμηλότερο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τα μέτρα που θα ανατρέψουν τις ζωές των Ελλήνων»

«Κοινωνία ώρα μηδέν. Οι τριάντα κινούμενες βόμβες (σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) που ταλαντεύονται ανάμεσα στο ηχηρό όχι και στο χλιαρό ναι. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου η μεγάλη δοκιμασία σε Βουλή και δρόμους».

Keywords
Τυχαία Θέματα