5 χτυπήματα της καμπάνας που… σημαίνουν «χωρισμό»!

Σάββατο απόγευμα… Θέλει να πάτε supermarket και θέλεις να δεις μπαλίτσα! Τις πρώτες ημέρες της σχέσης, του ενθουσιασμού, θα πήγαινες super market, κι ας έβριζες από μέσα σου! Τώρα, όμως, θέλεις να σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης! Νιώθεις το στομάχι σου να κοχλάζει και της ανακοινώνεις πως θα κάτσεις να δεις τον ΠΑΟΚ! Όταν τα φαινόμενα του να χαλιέσαι σε ό,τι κι αν σου ζητάει η σύντροφός σου είναι επαναλαμβανόμενα, τότε κάτι δεν πάει καλά! Διάβασε τα 5 σημάδια που κάνουν την ένδειξη «exit», να αναβοσβήνει!

5.

Καβγαδίζετε δημόσια

Το τρένο της σχέσης σας έχει εκτροχιαστεί και υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες! Από τη στιγμή που είσαι έτοιμος να κάνεις «σκουπίδι» δημοσίως τη σύντροφό σου, σημαίνει πως κάθε έννοια σεβασμού έχει χαθεί! Καλύτερα να γυρίσεις την πλάτη σου και να φύγεις, παρά να δώσεις «παράσταση»! Κανείς δεν θα σε χειροκροτήσει. Το αντίθετο, μάλιστα, θα σε θεωρήσουν και «μικρό» ως άνδρα.

4. Επανάσταση

Κάποτε, ξυπνούσατε και κάνατε ντους μαζί, έκανε μια παράκαμψη… 300 χιλιομέτρων για να την αφήσεις στη δουλειά και παρόλα αυτά, «για σας τραγουδούσαν τα πουλιά». Τώρα, το μόνο που σε νοιάζει είναι να βρεις μια καλή δικαιολογία για να πιεις καφέ με τους κολλητούς σου και να δεις κανένα ντέρμπι. Ζηλεύεις τους singles άνδρες, τηλεφωνείς σε πρώην και με την πρώτη ευκαιρία που θα πάει να δει τη μάνα της στο χωριό, πηγαίνεις μπουζούκια. Το καλύτερο θα είναι να τη συμβουλεύσεις να μείνει στη μάνα της!

3. Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα

Η σχέση βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Από τη στιγμή που δεν της λες κάποια πράγματα, σημαίνει πως δεν τη θεωρείς έμπιστο άνθρωπο. Σιγά σιγά η επικοινωνία χάνεται και το κυρίαρχο θέμα συζήτησης γίνεται ο… καιρός! Πακετάρισε τα πράγματά σου, κάνε της δώρο την ομπρέλα σου, για να μην έχεις τύψεις!

2. Νέα μυαλά

Παλιά, τρελαινόσουν να της λες πόσο σου αρέσει το μικρό, παιχνιδιάρικο στήθος της. Τώρα στους κολλητούς σου την αποκαλείς «άβυζη». Παλιά, δεν σε ένοιαζε καθόλου η κυτταρίτιδά της και τώρα κοιτάς την παλάμη της για να δεις αν έχει κι εκεί. Αφού έχεις ξενερώσει τόσο πολύ και δεν αλλάζει με τίποτε αυτό, φύγε!

1.Κομμένο το σεξ

Στην αρχή της σχέσης, κάνατε σεξ παντού… Στην κουζίνα, στο ασανσέρ, στο σοκάκι ξημερώματα, στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας των γονιών σας. Τώρα, ούτε καν, στην κρεβατοκάμαρα. Αυτή η απώλεια της σεξουαλικότητας δεν φυσιολογική. Ίσως πλέον δεν σε ιντριγκάρει. Βγες για νέες περιπέτειες και μην «καθυστερείς» κι εκείνη, που έλεγε και η αοιδός Γιαγκούση.

Keywords
Τυχαία Θέματα