5 μυστικά για να χάσετε γρήγορα κιλά

Οι 5 καλύτερες συνήθειες καταπολεμήσεις του πάχους. Εφαρμόστε τις στην καθημερινή σας ρουτίνα και είναι αποδεδειγμένο ότι θα χάσετε κιλά.

 Συνήθεια 1η: Δείπνο όσο πιο νωρίς γίνεται

Νέες έρευνες του πανεπιστημίου Northwestern που μελέτησαν τις συνήθειες του ύπνου και το φαγητού μεγάλου αριθμού ενηλίκων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι έτρωγαν δείπνο μετά τις 8 το βράδυ λάμβαναν περισσότερες θερμίδες και έχαναν δυσκολότερα το περιττό βάρος. Ένας απλός κανόνας είναι να σταματάτε το φαγητό, 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο.

Συνήθεια 2η: Να ζυγίζεστε καθημερινά

Καλύτερα να αντιμετωπίζετε

το φόβο σας παρά να αγνοείτε το προφανές. Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Μινεσότα ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που ζυγίζονται καθημερινά χάνουν το διπλάσιο βάρος από όσους αποφεύγουν να ανέβουν στη ζυγαριά.

Συνήθεια 3η: Ρουτίνα στο φαγητό

Έρευνα του πανεπιστημίου του Μπάφαλο απέδειξε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν κάθε μέρα μακαρόνια φούρνου με μπόλικο τυρί, λάμβαναν σημαντικά λιγότερες θερμίδες απ΄όσους το δοκίμαζαν μια φορά τη βδομάδα. Ο λόγος; Η ποικιλία και οι διαφορετικές τροφές καθημερινά μας κάνουν να καταναλώνουμε περισσότερο. Αφαιρώντας την καθημερινή καινοτομία στις τροφές, χορταίνουμε γρηγορότερα. Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε μια τροφή την οποία θα τρώμε καθημερινά αλλά όση περισσότερη ρουτίνα εφαρμόσουμε στις τροφές μας, τόσο περισσότερο θα αδυνατίσουμε. Ξεκινήστε με το μεσημεριανό γεύμα. Όσο βασανίζεστε τι να διαλέξετε να φάτε, καταλήγετε σε παρορμητικές επιλογές με πολλές θερμίδες. Διαλέξτε μια σαλάτα ή μια σούπα και φάτε το ίδιο κάθε μέρα, με μικρές παραλλαγές.

Συνήθεια 4η: Πιείτε νερό

Έχετε δίκαιο, αυτό το ξέρετε ήδη, αλλά οι νέες έρευνες κάνουν τη διαφορά. Μελέτες σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, απέδειξαν ότι αν πιείτε 1 επιπλέον λίτρο νερό καθημερινά, χωρίς να αλλάξετε καθόλου τον τρόπο ζωής σας, θα χάσετε 3 κιλά το χρόνο. Επίσης αν πιείτε 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα θα χάσετε 30 τοις εκατό περισσότερο λίπος σε διάστημα 12 εβδομάδων.

 Συνήθεια 5η: Φάτε καυτερά φαγητά

Από το 1999 έχουν ανακαλύψει ότι τα καυτερά φαγητά βοηθούν στο να χάσουμε λίπος. Αν φάτε ένα καυτερό ορεκτικό πριν από το γεύμα σας θα δείτε σύντομα διαφορά. Η εξήγηση; Μια χημική ένωση που ονομάζεται καψαϊκίνη και βρίσκεται στις καυτερές πιπεριές δρα ως κατασταλτικό της όρεξης. Η καψαϊκίνη έχει αποδειχθεί ότι ενισχύσει το μεταβολισμό και καταπολεμά τις φλεγμονές.

Keywords
Τυχαία Θέματα