5 σενάρια για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ

Έχει βαλτώσει η ερωτική σου ζωή; Έχετε κουραστεί και η δύο από τη συνεχή επανάληψη; Η λύση είναι μία και τη συνιστούν οι κορυφαίοι σεξολόγοι και σύμβουλοι σχέσεων. Φτιάξε το δικό σου σενάριο! Και αυτά είναι πέντε από τα πιο «καυτά» που μπορούν να ανάψουν την παρτενέρ σου!

5.Το πουλάω το σπίτι.

Εσύ είσαι ο κτηματομεσίτης, εκείνη η κυρία που ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Φοράς το κουστούμι σου, κρατάς τον χαρτοφύλακά σου και την περιμένεις. Την έχεις γνωρίσει χθες, όταν και πέρασε από το γραφείο και είναι πανέμορφη. Εκείνη εμφανίζεται με ένα στενό, λευκό πουκάμισο και φούστα. Λειτουργώντας επαγγελματικά ξεκινάς να της δείχνεις τους χώρους του σπιτιού, αφήνοντας την πελάτισσα να σε φλερτάρει και να σου λέει πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το κάθε δωμάτιο, για να καλύψει τις σεξουαλικές της ανάγκες. Είναι μια ευκαιρία να εκφράσει τις φαντασιώσεις της σε ένα περιβάλλον που δεν θα αισθάνεται ντροπή. Καλό θα ήταν στο τέλος, να έκλεινες και τη συμφωνία. Όχι απαραίτητο, αλλά καλό.

Γιατί θα της αρέσει: Η αντιστροφή των ρόλων, όπου εκείνη θα είναι η πλούσια πελάτισσα που αποπλανεί τον υπάλληλο θα την ξετρελάνει.  Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και θα σκουπίσετε το πάτωμα με τα κορμιά σας.

4. Φωτογράφε, τράβα μια φωτογραφία.

Είσαι ο φωτογράφος που κάνει shooting για γυναικεία εσώρουχα και εκείνη είναι το τοπ μόντελ. Στόχος σου είναι να βγάλεις όσο το δυνατόν πιο σέξι πόζες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να την «κατευθύνεις», να την εμψυχώνεις για να την κάνεις να αισθανθεί όμορφα. Φρόντισε να έχεις και μια καρέκλα εκεί γύρω…

Γιατί θα της αρέσει: Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει σέξι κι εσύ θα την ενθαρρύνεις να αισθανθεί έτσι, παροτρύνοντάς την να ποζάρει διαφορετικά από κάθε άλλη φορά και προκλητικά! Φωτογραφίζοντας την ή βιντεοσκοπώντας θα την κάνει να αισθανθεί «καυτή». Στις γυναίκες αρέσει να τις κατακτάς και αυτό θα σε βάλει στη θέση να την κατευθύνεις όπως εσύ θέλεις. Στο τέλος, θα σας μείνει και το ροζ υλικό…

3. Νοιάσου και γυμνάσου!

Είναι η τελευταία πελάτισσα της ημέρας. Φοράει ένα κολλητό t-shirt και σόρτς. Αλλά εσύ θα πρέπει να προσέχεις να εκτελεί σωστά τις ασκήσεις. Βοήθησέ την στην εκτέλεση των ασκήσεων προσπαθώντας συνεχώς να αγγίζεις το σώμα της. Μπορείς να αυξήσεις και τη θερμοκρασία του δωματίου για να μείνει και με λιγότερα ρούχα.

Γιατί θα της αρέσει: Η σωματική επαφή είναι σημαντική σε αυτήν την κατάσταση. Θα έχεις τον έλεγχο, θα αγγίζεις το κορμί της, με τα συναισθήματα να απογυμνώνονται, είναι εγγυημένο πως θα της στείλετε ένα άγριο μήνυμα για το τι πρόκειται να συμβεί.

2. Δάσκαλος και μαθήτρια.

Μια μαθήτρια που πηγαίνει στο σχολείο με σούπερ μίνι και αρνείται να συμμορφωθεί με τους κανόνες ντυσίματος. Τη στέλνουν στον διευθυντή. Εκείνος της δείχνει τι θα πει πειθαρχεία. Απλά πράγματα.

Γιατί θα της αρέσει: Είναι αυτό το παιχνίδι εξουσίας που θα την ξετρελάνει. Στο τέλος, θα μπορείς και να τη βαθμολογήσεις!

1.Κλέφτες και αστυνόμ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews