5 σημάδια πως ο «έρωτας της ζωής σου» θα σε…σκοτώσει!

Ο «μήνας του μέλιτος» της σχέσης έχει τελειώσει και ξαφνικά βλέπεις τις «κόκκινες γραμμές» σου να καταπατούνται! Τι δεν καταλαβαίνεις; Η τύπισσα θέλει να σε βάλει σε «χρυσό κλουβί»!

O μήνας του μέλιτος της σχέσης –οι 35 πρώτες ημέρες- πέρασαν και κάποια πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να σε ενοχλούν! Φυσικά χρειάζεται πολλή υπομονή και επικοινωνία, για να καταλάβει ο ένας τον άλλον! Υπάρχουν και κάποια σημάδια στη συμπεριφορά της που «φωνάζουν» πως δεν είναι η ιδανική που είχες πλάσει στο μυαλό σου. Διάβασε πέντε συμπεριφορές που ξεπερνούν τις «κόκκινες γραμμές» που οριοθετεί ένα αρσενικό!

5. «Ποια ήταν αυτή;»

Εντάξει η περιέργεια και η ζήλεια βρίσκει πάντα πιο πρόσφορο έδαφος στο μυαλό μιας γυναίκας. Αλλά όταν απαντά στο κινητό σου χωρίς να της το έχεις ζητήσει, χαλαρώνει στον ώμο σου την ώρα που τσεκάρεις τα mail σου ή βάζει το αυτί της στο ποτήρι και το κολλάει στην πόρτα για να ακούσει μια τηλεφωνική συζήτηση, τότε κάτι δεν πάει καλά! Καταλαβαίνεις, πως αυτό θα γιγαντώνει συνεχώς!

4. «Σου το είπα είναι loser!»

Δεν είναι και πολύ καλό σημάδι όταν κάποιος χαίρεται με την αποτυχία του άλλου! Ειδικά όταν αυτός ο «κάποιος» είναι η κοπελιά σου και ο «άλλος» είναι ο κολλητός σου! Για κάποιο περίεργο λόγο, μια παρανοϊκή γυναίκα βλέπει την αποτυχία του άλλου ως επιτυχία της, αφού η επιλογή της να διαλέξει εσένα τη δικαιώνει. Και αυτό είναι λίγο, εως πολύ, «άρρωστο».

3. «Γιατί να μην έρθω μαζί σας;»

Κανένας φίλος σου δεν τη γουστάρει! Προτιμούν να δουν επεισόδιο του Gossip Girl, παρά να είναι η κοπελιά σου στην παρέα. Οι μόνοι που την αντέχουν είναι ένα ακόμη ζευγάρι φίλων της, που ο άνδρας του ζευγαριού θα μιλάει πιο πολύ μαζί τους, αφού τον ενδιαφέρει πιο πολύ αν το «πιπ το είναι στη μόδα φέτος» από την κόκκινη του Πάμπλο Γκαρσία!

2. «Σε ψάχνω όλη μέρα»

Ξυπνάς Σάββατο μεσημέρι… Ευτυχισμένος γιατί είχες να κοιμηθείς πάνω από 6 ώρες, εδώ και τρεις εβδομάδες. Ανοίγεις το κινητό σου και βρίσκεις 15 κλήσεις και 8 μηνύματα στον τηλεφωνητή σου. Όλα από ένα νούμερο, της κοπελιάς σου! Χρειάζεται να σχολιάσουμε;

1. «Βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε»

Η τύπισσά σου κάνει μια παράφραση του τραγουδιού. Δεν βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε η πρώην σου! Νευριάζει με τις φωτογραφίες που έχεις καταχωνιασμένες και υπάρχει σε αυτές και μια πρώην σου. Το γεγονός πως δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι δεν φύτρωσες ξαφνικά και μόνο για αυτήν, αλλά είχες ζωή και πριν, δείχνει την τρέλα της!

Keywords
Τυχαία Θέματα