5 tips για να την κάνεις να σε θέλει κολασμένα… εδώ και τώρα! (Προσοχή, προκαλεί… ναυτίες!)

Είναι εκείνες οι φορές που το μυαλό σου δουλεύει βρώμικα, που τη θέλεις σαν τρελός, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις να επιστρέψετε στο σπίτι. Και τότε είναι που παίρνεις τη μεγάλη απόφαση. Θα την κάνεις να θέλει να κάνει σεξ περισσότερο από εσένα.

Από τον Ινστρούκτορα

Η τακτική σου θα είναι ξεκάθαρα επιθετική. Η επιθυμία που νιώθεις για εκείνη θα πρέπει να φαίνεται στο βλέμμα σου! Η τύπισσά σου πρέπει να το νιώσει σε κάθε κύταρό της, το πόσο τη θέλεις. Με το βλέμμα του Πάμπλο Γκαρσία, την αλητεία του Τζουντ Λο στο «Άλφι» και την αποφασιστικότητα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Διάβασε

5 tips για να κάνεις το ηφαίστειο να κοχλάζει από ηδονή!

5. Τα παιχνιδάκια στο αυτί

Της ψιθυρίζεις πόσο τη γουστάρεις στο αυτί, τι θέλεις να της κάνεις, σε ποια σημεία του κορμιού της θα κάνεις «στάσεις»… Η μόνη σωματική επαφή που θα έχεις εκείνη τη στιγμή είναι τα χείλη σου να ακουμπάνε που και που, απαλά το αυτί της. Και τις μεγαλύτερες παπαριές να της λες εκείνη τη στιγμή, εκείνη θα γίνεται ολοένα και πιο κόκκινη, σαν το μοσχαράκι στο φούρνο. Φυσικά, αυτό δεν θα πρέπει να διαρκέσει πάνω από πέντε λεπτά… Η συνέχεια θα δοθεί σε κάποια τουαλέτα!

4. Με το δάχτυλο στη… σκανδάλη

Με την παλάμη όσο πιο ανοιχτή μπορείς στην αρχή, πιάνεις το εσωτερικό του ποδιού της. Αν δεν φοράει παντελόνι, η αίσθηση είναι ακόμη καλύτερη. Όπως και να έχει, σημασία έχουν οι κινήσεις που θα κάνεις με τα δάχτυλά σου. Απαλές και ηδονικές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γυρνάς το κεφάλι σου και την κοιτάζεις «ευθύβολα» στα μάτια. Με τις άκρες των δακτύλων σου μπαίνεις στη μικρή περιοχή της. Αν φοράει φούστα ή φόρεμα, μπορείς να φερθείς σαν κατακτητής και να πάρει λάφυρο το εσώρουχό της. Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει μέχρι 10 λεπτά. Η συνέχεια γνωστή… Σε ένα λεπτό, θα τα πείτε στην τουαλέτα.

3. Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

Μία από τις τακτικές που οδηγεί πάντα στο… γκολ! Ακουμπάς αναπαυτικά πίσω, ενώ εκείνη κάθεται με το σώμα μπροστά. Η παλάμη σου ακουμπάει τον καναπέ ή τη καρέκλα. Έτσι, δεν φαίνεται στους άλλους, που ακριβώς είναι το χέρι σου. Τα παιχνίδια που θα κάνεις με τα δάχτυλα, θα της αρέσουν πολύ. Η δυσκολία που έχει αυτή η στάση είναι πως δεν μπορείς να καπνίσεις και να πίνεις ποτό παράλληλα. Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει για 12’ και αμέσως μετά κατευθύνεστε –όχι στην τουαλέτα- στο αυτοκίνητό σου!

2. Ο παίκτης που πατάει περιοχή

Έχοντας «διαβάσει» το… ματς από την αρχή, τη βάζεις να κάτσει απέναντί σου. Έχεις κανονίσει να φοράς καθαρά παπούτσια, κάλτσες και φυσικά… ευωδιάζεις. Τότε είναι που βγάζεις το παπούτσι και ξεκινάς τα επικίνδυνα… παιχνίδια ανάμεσα στα πόδια της. Φυσικά, το τραπεζομάντηλο δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν… «Κασναφέρη» να δει πόσο… βρώμικα παίζεις και να σου δείξει την κόκκινη κάρτα! Όσο το παιχνίδι συνεχίζει, τόσο παίρνεις την… ανηφόρα! Προσοχή στους αγύμναστους. Μπορεί να πάθετε κράμπα! Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει μέχρι 20 λεπτά και αμέσως μετά θα πρέπει να επισκεφθείτε το πιο κοντινό πάρκο.

1.Παίζοντας το… string στα δάχτυλα

Ίσως το πιο brutal από όλα. Βάζοντας το χέρι σου πίσω της, αν φοράει παντελόνι ή φούστα παραείναι εύκολο, τυλίγεις το string της ανάμεσα στα δάκτυλά σου. Όσο πιο πολύ το τυλίγεις, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η τριβή και η πίεση στο αιδοίο της. Όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο πολύ τυλίγεις και τραβάς. Συνήθως, μετά τα τέσσερα λεπτά και ψιθυρίζοντας κάποια «γαλλικά» στο αυτί της, δεν υπάρχει συνέχεια. Θα «τελειώσει» επιτόπου!

Keywords
Αναζητήσεις
θελω να το κανουμε συνεχεια, γαμησο νασια κοσταρα
Τυχαία Θέματα