5 τυχερoί θα κερδίσουν μια «καρδιά» Pentheroudakis αξίας 90 ευρώ για να δώσουν στην αγαπημένη τους του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα των Ερωτευμένων έφτασε. Τώρα μπορείτε και εσείς να κάνετε δώρο στην αγαπημένη σας την κάρτα προνομίων Secret Club και να μπείτε στην κλήρωση για μια καρδιά Pentheroudakis αξίας 90 ευρώ. Πως; Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες…

Step 1: Την κάρτα προνομίων Secret Club του jenny.gr

την γνωρίζετε; Αν όχι κάντε click εδώ.

Step 2: Οι πρώτοι 25 από εσάς που θα αγοράσετε την κάρτα του Secret Club θα μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για μια από τις 5 πανέμορφες χειροποίητες καρδιές από μασίφ ασήμι με μαύρο πλατίνωμα αξίας 90 ευρώ η καθεμία από το κοσμηματοπωλείο Pentheroudakis. Οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι 1 στις 5 και φυσικά θα έχετε ταυτόχρονα στην κατοχή σας την premium κάρτα προνομίων Secret Club.

Προσοχή: Θα πρέπει στην φόρμα που θα συμπληρώσετε κατά την αγορά να σημειώσετε στο πεδίο «παρατηρήσεις» το hashtag: #lovejenny

Έτοιμοι;

Θυμίζουμε ότι η κάρτα προνομίων Secret Club σας προσφέρει super εκπτώσεις και προνόμια σε πάνω από 40 καταστήματα και υπηρεσίες στην Ελλάδα. Δείτε τους συνεργάτες μας εδώ.

Για να κερδίσετε την καρδιά προχωρήστε στην αγορά της κάρτας και βάλτε το #lovejenny στις παρατηρήσεις!

The post 5 τυχερoί θα κερδίσουν μια «καρδιά» Pentheroudakis αξίας 90 ευρώ για να δώσουν στην αγαπημένη τους του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα