59ο Ράλλυ Ακρόπολις: Ηρεμία πριν το τέλος ή πριν την καταιγίδα;

17:20 1/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Λίγο πριν τελειώσει η δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Ακρόπολις οι «μάχες» για τις πρώτες θέσεις φαίνεται να έχουν περάσει σε εκεχειρία. Με τον Jari-Matti Latvala να μένει πρώτος

Αναγέννηση για τον Jari-Matti Latvala (VW Polo WRC), που μένει πρώτος στη γενική κατάταξη. Ο Φινλανδός σημείωσε έναν ακόμα πρώτο χρόνο και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Dani Sordo (Citroen DS3 WRC) στα 29,9”.

Ο Thierry Neuville (Ford Fiesta

WRC) παραμένει τρίτος και ο Nasser Al Attiya τέταρτος, μόλις 15” μπροστά από τον Andreas Mikkelsen (VW Polo WRC), ο οποίος έλυσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα φρένα του αυτοκινήτου του.

Αν οι οδηγοί αποφάσισαν να μειώσουν ρυθμό, ο καιρός παίρνει τον πρώτο ρόλο και η βροχή ξεκίνησε στις Ειδικές Διαδρομές. Για να δούμε αν θα επηρεάσει τα πληρώματα στις επόμενες διαδρομές. Πάντως ο Al-Qassimi είχε έξοδο και ανατράπηκε στα πρώτα μέτρα της Ειδικής. Ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Λίγο πριν το τέλος να δείτε μερικές δηλώσεις των οδηγών:

Jari-Matti Latvala

«Ήταν καλά, κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο ήταν καλό. Σε σημεία σκληρά χρειάζεται πολλή προσοχή».

Dani Sordo

«Ήλπιζα να κερδίσω κάποιο χρόνο, αλλά ο δρόμος είναι τελείως κατεστραμμένος, με πολλές πέτρες. Το αυτοκίνητο χτυπούσε παντού και ο Jari πίεζε πολύ».

Thierry Neuville

«Πολλές πέτρες στις γραμμές, πολλές φόρες νόμιζα ότι εδώ τελείωσα. Αλλά τα ελαστικά είναι γερά. Κάναμε μισό τετ-α-κε και χάσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα