5o PICK Πάτρας: Το Μονακό στην… Πάτρα!

Εικόνες που θα θυμίσουν το πριγκιπάτο του Μόντε Κάρλο θα δουν όσοι βρεθούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο 28-29/9/2013, αφού για 5η φορά το κέντρο της Πάτρας θα φιλοξενήσει έναν αγώνα καρτ ευρωπαϊκού επιπέδου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (28 -29/9/2013) γίνεται στην Πάτρα το 5ο Patras International Circuit for Karts. Το κέντρο της πόλης θα είναι για ακόμα μία φορά κλειστό για τον ευρωπαϊκού επιπέδου αγώνα καρτ και πιο συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου.

Ενδεικτικά και μόνο θα πούμε ότι ένας

εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ο Σταμάτης Κατσίμης θα δώσει το «παρών», ενώ στον έντονο συναγωνισμό συμπεριλαμβάνεται και ο πρωταθλητής Ευρώπης Σίμας Γιουοντβίρσις.

Όσοι δεν καταφέρετε να κάνε το ταξίδι ως εκεί μπορείτε να δείτε τις «μάχες» των οδηγών μέσα από τη συχνότητα της Nova.

Η συνδρομητική τηλεόραση με απ’ ευθείας σύνδεση θα μεταδώσει τους αγώνες της Κυριακής (29 Σεπτεμβρίου 2013) από τα κανάλια Nova Sports 1 και Nova Sports HD.

Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες για Kart, εντυπωσιακές παρουσιάσεις και επιδείξεις μηχανοκίνητων μέσων, εκθέσεις και παρουσιάσεις αυτοκινήτων, δράσεις για το ποδήλατο, την οικολογία και το περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα