6+1 λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τις μελαχρινές

Ίσως το πιο σημαντικό δίλημμα των ανδρών μετά το «κιθαρίστας ή ντράμερ», να είναι αυτό! «Ξανθιά ή μελαχρινή;»! Κι επειδή οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές, χρησιμοποιήθηκαν κάποιες αξιόπιστες έρευνες για να βγάλουμε το συμπέρασμα!

7. Είναι περισσότερο αυτάρκεις

Μια δημοσκόπηση για μια μελέτη σχετικά με τις αντιλήψεις των ανδρών για τις γυναίκες, έδειξε πως το 67% από 1.500 άνδρες που ρωτήθηκαν, θεωρεί τις μελαχρινές αυτάρκεις.

Αντίθετα, το 40% των ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση πιστεύει πως οι ξανθές έχουν πολλές ανάγκες και δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητες.

6. Αντιλαμβάνονται τις μελαχρινές ως πιο σοβαρές

Σε μια άλλη έρευνα, το 63% των ανδρών απάντησε πως οι ξανθές είναι πιο προσιτές, ενώ το 59% πιο εξωστρεφείς. Τα ευρήματα συμφωνούν με τη διευρυμένη πεποίθηση πως οι ξανθές είναι πιο διασκεδαστικές και επιπόλαιες, σε αντίθεση με τις μελαχρινές που δείχνουν πιο σοβαρές και προσγειωμένες.

5. Λιγότερο ευέξαπτες

Όταν οι επιστήμονες έδωσαν σε μια ομάδα συμμετεχόντων τρεις διαφορετικές φωτογραφίες της ίδιας γυναίκας φορώντας περούκες, μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα και τους ζήτησε να αξιολογήσουν τις εικόνες σε μια ποικιλία διαστάσεων, οι μελαχρινές κρίθηκαν ως λιγότερο ευέξαπτες από τις κοκκινομάλλες. Επιπλέον, για τις ανάγκες μιας βρετανική μελέτη, που συμμετείχαν πάνω από 1.500 άνδρες, το 45% των ερωτηθέντων περιέγραψε τις κοκκινομάλλες ως νευρωτικές, ενώ το 64% προέκρινε τις κοκκινομάλλες ως «φλογερές».

4. Είναι πιο ικανές

Για τις ανάγκες μιας μελέτη γύρω από την επίδραση που έχει το χρώματος των μαλλιών αλλά και του μακιγιάζ, στις επαγγελματικές ικανότητες μιας γυναίκας, ζητήθηκε από φοιτητές να κοιτάξουν -πέρα από το βιογραφικό- μιας υποψήφιας γυναίκας για δουλειά, που είχε τρεις φωτογραφίες μιας με ξανθά, μιας με κόκκινα και μιας με καστανά μαλλιά. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη απάντησαν πως η πιο ικανή ήταν η μελαχρινή, χωρίς μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα αυτό, αποδεικνύει πως το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας μπορεί να έχει επιπτώσεις στις αντιλήψεις των άλλων, για τις επαγγελματικές της ικανότητες.

3. Είναι πιο έξυπνες

Υπάρχουν πολλές μελέτες για το πώς το χρώμα των μαλλιών επηρεάζει την άποψη άλλων ανθρώπων για τη νοημοσύνη των γυναικών παρουσιάζουν τα ίδια ευρήματα. Οι ξανθές παίρνουν σημαντικά χαμηλό βαθμό σε σχέση με τις μελαχρινές, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξυπνάδα. Μάλιστα, υπάρχει επίσημη έρευνα, όπου το 81% (!) των ανδρών θεωρεί πως οι μελαχρινές είναι πιο έξυπνες!

2. Αισθάνονται πιο επιτυχημένοι με μια μελαχρινή στο πλάι τους

Από μια μεγάλη δημοσκόπηση όπου συμμετείχαν 2.565 άτομα (1.005 άνδρες και 1.560 γυναίκες), οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τουλάχιστον ένας στους πέντε άνδρες που ρωτήθηκαν, δήλωσε πως αισθάνεται πιο επιτυχημένος όταν έχει στο πλάι του μια μελαχρινή γυναίκα.

1.Οι μελαχρινές είναι ιδανικές… σύζυγοι

Μια εταιρία ηλεκτρονικών έκανε μια έρευνα που έδειξε πως το 61% από τους 1.500 ερωτηθέντες θεωρούν τις μελαχρινές

Keywords
Τυχαία Θέματα