Athens Erotic Dream 2013: Ότι πρέπει να ξέρεις για τον έρωτα

Για ακόμα μία χρονιά, η Αθήνα υποδέχεται ένα “τολμηρό” εκθεσιακό υπερθέαμα! Από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013, o εκθεσιακός χώρος του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας – Γέφυρα μεταμόρφωσης) θα ανοίξει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του με αφορμή την Έκθεση Athens Erotic Dream 2013, τη μεγαλύτερη εγχώρια υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, η οποία κάθε χρόνο επιφυλάσσει τις πιο τολμηρές εκπλήξεις για τους 40.000 και πλέον επισκέπτες της!

Οι πιο πρόσφατες προϊοντικές αφίξεις στον χώρο του σεξ θα κοσμούν τον χώρο της έκθεσης! Τα πάντα, από ερωτικά αξεσουάρ & βοηθήματα, προφυλακτικά, DVD & εσώρουχα, μέχρι strip show clubs και hot lines, θα υπάρχουν διαθέσιμα για τους επισκέπτες της Athens Erotic Dream.

Όσον αφορά στην ψυχαγωγία των επισκεπτών έχουν προγραμματιστεί μοναδικά shows και προγραμματίζονται κι άλλα, τα όποια θα ενθουσιάσουν το πολυπληθές κοινό. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε άκρως αισθησιακά shows, πολλά αστέρια της porn βιομηχανίας, ενώ ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι Christina Bella, Naomi Cole, Yvette Shine και Tera Bond.

Keywords
Τυχαία Θέματα