Baby bloom! Τα βαφτίσια της σόουμπιζ [εικόνες]

Όπου μυστήριο και χαρά… οι celebrities πρώτοι! Σε ένα καλοκαίρι που έχουν πρωταγωνιστήσει οι πολιτικές εξελίξεις, οι επώνυμοι γονείς βάζουν στην άκρη τα προβλήματα και βαφτίζουν τα μικρά τους σε τελετές που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου

Την πιο ιδιαίτερη στιγμή για την κοινή πορεία δύο γονέων έζησαν η τραγουδίστρια

και ο ποδοσφαιριστής, που βάφτισαν στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι, τον καρπό του έρωτά τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Βασίλης, αφού τόσο ο μπαμπάς της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή λέγονται έτσι.

Το μυστήριο έγινε σε πολύ στενό και οικογενειακό κύκλο, με τους γονείς να θέλουν να χαρούν με τους δικούς τους ανθρώπους το ευτυχές γεγονός. Η Αγγελική, υπέρλαμπρη μέσα σε ένα ολόλευκο φόρεμα, έφτασε στην εκκλησία με το σύντροφό της, το μεγάλο της γιο Μπάμπη και το νεοφώτιστο χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της.

Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης

Τα τρίδυμά τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη κάτω από την Ακρόπολη, βάφτισαν το ζεύγος Βαρδινογιάννη, παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών. Νονοί των δύο κοριτσιών και του ενός αγοριού ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η Πολίνα Σαπουνά-Έλλις. Η μητέρα των παιδιών, ιδιαίτερα συγκινημένη, δεν σταμάτησε λεπτό να μιλά με τους καλεσμένους της και να προσέχει τα μικρά της, αποδεικνύοντας ότι ο ρόλος της μητέρας της ταιριάζει πολύ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της, η Χριστίνα Πολίτη, η Σάσα Σταμάτη, η Νικόλ Κοτοβός, ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Καρολίνα Παρθένη - Βασίλης Αμβροσίου

Τη μεγαλύτερη χαρά προσέφεραν η Καρολίνα Παρθένη και ο Βασίλης Αμβροσίου στη Γιάννα Αγγελοπούλου, που φάνηκε ότι αγαπά πολύ το ρόλο της γιαγιάς. Η σιδηρά κυρία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θόδωρο Αγγελόπουλο, έγινε η ψυχή του κρητικού γλεντιού κατά τη διάρκεια της βάφτισης της μικρής.

Η νεοφώτιστη έλαβε το όνομα Ελιάννα μπροστά σε 77 καλεσμένους, ενώ μετά το Μυστήριο ακολούθησε γλέντι στον Έμπαρο Βιαννού Ηρακλείου.

Η Γιάννα άφηνε την εγγονή της από την αγκαλιά της μόνο για να χορέψει και όπως προδίδουν οι φωτογραφίες της έχει μεγάλη αδυναμία. Άλλωστε και το όνομα που έλαβε η μικρή είναι μια σύντμηση του ονόματος του παππού της Ηλία, από την πλευρά του πατέρα της Βασίλη Αμβροσίου, αλλά και της γιαγιάς Γιάννας.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Γιάννα Αγγελοπούλου με την κόρη και την εγγονή της Τζίνα Αλιμόνου &Παύλος Βαρδινογιάννης Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου με το μικρό Βασίλη και τον Μπάμπη Μπέτυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης με τις κόρες τους Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας με το μικρό Σπύρο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας Ο Νίνο με καλούς του φίλους στη βάφτιση των παιδιών του Πρίγκιπας Ουίλιαμ &Κέιτ Μίντλετον

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας

Και το όνομα αυτού Δημήτρης! Το γιο τους βάφτισαν το δίδυμο του πρωινού του Ant1, δίνοντας του και επίσημα το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας. Η βάπτιση του Δημήτρη Λιάγκα, άρχισε στις 7:30 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρους το στενό φίλο της Φαίης, Σάββα Τζεβελέκη και τη δημοσιογράφο και επίσης στενή φίλη του ζευγαριού, Σόνια Καζόνι.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Island. H Φαίη φόρεσε custom made λευκό φόρεμα BSB, ενώ το κοστούμι του Γιώργου Λιάγκα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Κριθαριώτη. Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης φορά το κοστούμι του μπαμπά του σε…mini size. Χαρούμενος για την βάπτιση του αδελφού του, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της τελετής ενώ ο νεοφώτιστος δεν έκλαψε καθόλου.

Το θέμα της διακόσμησης, που έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια η Fevronia, ήταν το αστέρι ενώ για τις μπομπονιέρες της βάπτισης, η Φαίη Σκορδά απευθύνθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο για να συνδυάσει τη βάπτιση με την προσφορά στο έργο των Παιδικών Χωριών. Το παρών, φυσικά, έδωσαν φίλοι του ζευγαριού και στενοί συνεργάτες, που βρέθηκαν εκεί σε μία χαρούμενη στιγμή για την οικογένεια Λιάγκα.

Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνος, βάφτισε μαζί τα δύο του παιδιά, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα πρόσωπα. Ο γιος τους πήρε το όνομα Γιώργος, από τον μπαμπά της Χρυσής, και η κόρη τους Κάρεν, από τη μαμά του Νίνο. Η τελετή έγινε στα βόρεια προάστια με την οικογένεια να έχει επιλέξει να κρατήσει την ευτυχισμένη στιγμή μακριά από τα φώτα.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε πάρτι στον κήπο της οικίας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Τάμτα, ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα, η Σάσα Σταμάτη που συνοδευόταν από τον Θέμη Γεωργαντά, ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του αλλά κι άλλοι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα στενά μέλη της οικογένειας: Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, η μαμά της Χρυσής, Αγάπη Βαρδινογιάννη που έφτασε συνοδευόμενη στο σπίτι του ζευγαριού από την Σάσα Καράβελα Βαρδινογιάννη, και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Μίνως Κυριακού με τη σύζυγό του, Μαρί.

Μπέτυ Μαγγίρα-Δημήτρης Μάζης

Τη δεύτερη κόρη τους βάφτισαν στις αρχές του φετινού καλοκαιριού η όμορφη παρουσιάστρια και ο πολίστας, επισφραγίζοντας μια μεγάλη οικογενειακή ευτυχία. Στην όμορφη και γραφική εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, το ζευγάρι έδωσε στη μικρή του κόρη το όνομα Καλλινίκη, παρουσία καλών τους φίλων. Ήσυχα, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, η οικογένεια απόλαυσε τις προσωπικές της στιγμές με την όμορφη Μπέτυ να λάμπει από ευτυχία.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας

Τον Πατίτσα junior βάφτισε το όμορφο μοντέλο-επιχειρηματίας με το μικρό να παίρνει το όνομα Σπύρος. Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου, εντός του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Santa Maria» στον Ορνό της Μυκόνου.

Η τελετή ήταν λιτή, με μοναδικό στολισμό τα τρίγωνα σηματάκια που σχημάτιζαν το όνομα του νεοφώτιστου στην είσοδο του ναού και τα δύο μπουκέτα από λευκά λουλούδια στην ασημένια κολυμπήθρα. Η ευτυχισμένη Μαριέττα επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ο μπαμπάς Λέων ένα σκούρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον

Ξεφεύγοντας από την εγχώρια σόουμπιζ και ταξιδεύοντας στη Βρετανία, η μονάκριβη κόρη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πήρε επίσημα το όνομά Σαρλότ. Η τελετή έλαβε χώρα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ, σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 21 άτομα να δίνουν το παρών.

Απών δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος βρισκόταν στην Αφρική, ενώ δεκάδες πολίτες πλησίασαν στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας για να δουν την ευτυχισμένη οικογένεια. Νονοί του μωρού ήταν η ανιψιά της Diana Laura Fellowers, η οποία είναι κόρη της μεγαλύτερης αδελφής της Diana, η κολλητή φίλη της Κέιτ, Σόφι Κάρτερ, οι φίλοι του Γουίλιαμ, Thomas van Straubenzee και James Meade, αλλά και ο ξάδερφος της Δούκισσας, Άνταμ Μίντλετον.

Τις εντυπώσεις έκλεψε τόσο η Κέιτ, που εμφανίστηκε με ιβουάρ σύνολο Alexander McQueen και ένα καπέλο Jane Taylor, όσο και ο μικρός Τζορτζ που χαιρετούσε τους φωτογράφους και χάριζε απλόχερα χαμόγελα.

The post Baby bloom! Τα βαφτίσια της σόουμπιζ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
baby, bloom, βαφτίσια, baby, βαφτίσια, ευα καιλη, σασα σταματη, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Αγγελικη Ηλιαδη, φαιη σκορδα, ουίλιαμ κέιτ, alexander mcqueen, μυστήριο, καλοκαιρι, ηλιαδης, Ακρόπολη, παπανδρεου, αγγελοπουλος, ουίλιαμ, ant1, island, custom, bsb, size, sos, προσφορες, junior, diana, laura, james, alexander, mcqueen, taylor, Ελιζαμπεθ Τειλορ, νονοι της νυχτας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, γιαννης κεφαλογιαννης, γιωργος αγγελοπουλος, αγγελικη, σιδηρα κυρια, μιλα, αφρικη, βαπτιση, θεμα, λεων, λουλουδια, μητερα, μπομπονιερες, νινο, φωτογραφιες, ant1, bsb, james, mcqueen, αγαπη, αγκαλια, αδυναμια, ασημενια, ανιψια, ανθη, βορεια, βορεια προαστια, γεγονος, γεωργιου, γιωργος λιαγκας, γλεντι, γουιλιαμ, γονεις, γρηγορης, διδυμο, εγινε, ευα, ευτυχια, εκκλησια, ζευγος, ησυχα, η τελετη, καβουρι, κειτ μιντλετον, κειτ, κυρια, λευκα, λιαγκας, μακρια, μαμα, μυστήριο, μικρο, νονοι, ξαδερφος, παντα, οικογενεια, ολγα κεφαλογιαννη, ολγα, ομορφη, ονομα, παιδια, υπογραφη, προβληματα, πριγκιπας, ψυχη, ρολο, σαββας, συγκεκριμενα, συζυγο, σκορδα, σπιτι, σονια, ταμτα, τονος, τραγουδιστρια, φυσικα, φορα, χριστινα, χρυση, χριστινα πολιτη, χρουσαλα, χαρα, alexander mcqueen, alexander, αρναουτογλου, custom, diana, δημητρης, φιλοι, χωρα, ιδιαιτερα, island, ηλιαδη, junior, κηπο, κορες, κυριακου, laura, λευκο, λιανος, μπροστα, ουίλιαμ, παυλος, πετρελης, size, sos, σπυρος, taylor, θανος πετρελης, θανος, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα