Bi and proud – Αυτά τα πόδια λάτρεψαν οι άντρες (και οι γυναίκες) στην Άμπερ Χερντ

Ήταν το 2010 όταν άρχισε να γίνεται γνωστή και αμέσως τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι τόσο για το ταλέντο της, αλλά περισσότερο με την ομορφιά της και τις bi σεξουαλικές της προτιμήσεις. Και τώρα, 3 χρόνια μετά, συνεχίζει ο κόσμος να ασχολείται με την Άμπερ Χερντ εξαιτίας της προσωπικής της ζωής.

Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι για τα μάτια της (και το σώμα της) ο Τζόνι Ντεπ παράτησε την Βανέσα Παραντίς και τρέχει από πίσω της. Ωστόσο η 27χρονη ηθοποιός δείχνει αποφασισμένη να μην αλλάξει τα γούστα της. Κάτι που τόνισε και στη συνέντευξή

της για το περιοδικό Elle. «Ποτέ δεν μετάνιωσα που δήλωσε ότι είμαι bisexual. Είμαι περήφανη για αυτό. Δεν ήθελα ο κόσμος να πιστεύει ότι τους κρύβω κάτι» είπε η Χερντ.

Όσο για τη σχέση της με τον Ντεπ, η star του Χόλιγουντ είπε με νόημα: «Δεν πιστεύω ότι η καριέρα και η ζωή μου μπορούν να μπουν σε ένα καλούπι» και ουσιαστικά έτσι ξεκαθάρισε ότι προτιμάει αυτή τη free κατάσταση. Πάντως από αυτή την εμφάνισή της στο περιοδικό, αυτό που συγκρατήσαμε ήταν τη φωτογράφηση και τα πανέμορφα πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα