Bye bye wifi: Ο Σπίρτζης χαρακτηρίζει ανέφικτο λαϊκισμό του Σαμαρά το δωρεάν ίντερνετ

Μπορεί να ήταν η πιο δημοφιλής εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά και ο τέως πρωθυπουργός να υποσχόταν ότι σε όλη την Ελλάδα θα υπάρχει δωρεάν wifi, ωστόσο η νέα κυβέρνηση έρχεται να βάλει τέλος στις εξαγγελίες τονίζοντας πως ένα τέτοιο σχέδιο είναι αδύνατο να υλοποιηθεί.

Σε δηλώσεις του στο Mega,

ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, χαρακτήρισε την εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά «λαϊκισμό» και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Υπήρχε ένα πρόγραμμα στην “Ψηφιακή Σύγκλιση” το οποίο προέβλεπε wi fi για έξι μήνες σε όλους τους Δήμους. Δεν είχε προβλεφθεί πουθενά ποιος θα το λειτουργήσει στη συνέχεια και ποιος θα έχει το κόστος, δεν είχε προβλεφθεί που θα φυλάσσονται οι μονάδες που θα βάλουμε στους Δήμους, ποιος θα είναι υπεύθυνος, άρα εγώ για να συμβάλλω και η Κυβέρνηση να συμβάλλει στο να ξαναγίνει πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και στον εξοπλισμό που παίρνουμε από το δημόσιο χρήμα, δεν υπάρχει περίπτωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου ενώ για το γρήγορο ίντερνετ σημείωσε: «Για το γρήγορο ίντερνετ δεν είναι μόνο το Υπουργείο, είναι κι άλλες Αρχές όπως είναι η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι οι εταιρείες της τηλεφωνίας που πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι για να αποφασίσουν πότε θα κάνουν επενδύσεις».

The post Bye bye wifi: Ο Σπίρτζης χαρακτηρίζει ανέφικτο λαϊκισμό του Σαμαρά το δωρεάν ίντερνετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα