Call of Duty Black Ops 2 (vid)

08:32 3/5/2012 - Πηγή: KoolNews
Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας, όπου το νέο shooter game θα κυκλοφορήσει στα μαγαζιά είχαμε και τα αποκαλυπτήρια του official trailer. Ιδού το αποτέλεσμα.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μπορεί να αναμενόταν εδώ και καιρό, αλλά πλέον είναι γεγονός. Οι Activision και Treyarch ανακοίνωσαν και επίσημα μέσα από το επίσημο site του video

game, ότι το πολυαναμενόμενο “Call of  Duty Black Ops 2” θα κυκλοφορεί στα ράφια των μαγαζιών από τις 13 Νοεμβρίου του 2012. Μάλιστα για να ικανοποιηθούν –και να ζεσταθούν- οι απανταχού fans του Call of  Duty, μαζί με την είδηση αναρτήθηκε και το καινούργιο trailer του παιχνιδιού, έτσι για να έχουμε μία ιδέα του τι προμηνύεται.

Το στόρι λίγο έως πολύ, περιστρέφεται γύρω από έναν υποτιθέμενο νέο- Ψυχρό Πόλεμο του 21ου αιώνα ή αλλιώς τον Δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο στην ιστορία της ανθρωπότητας, εν έτη 2025. Μόνο, που η θεμελιώδης διαφορά έχει να κάνει πλέον με την τεχνολογική εξέλιξη του οπλικού εξοπλισμού. Διαφορά, που επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα και τις συμβάσεις που γνωρίζαμε, δημιουργώντας μία νέα γενιά πολέμου με διαφορετικούς συσχετισμούς. Ήρωας μας σε όλα αυτό το χάος θα είναι ο David Mason, γιος του Alex Mason από το πρώτο “Call of Duty Black Ops”.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Pc, Xbox 360 και φυσικά Playstation 3. Αλλά, αν και για σένα ο Νοέμβρης είναι πολύ μακριά για να περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια, δες το trailer και πάρε μία γεύση τώρα από το ολοκαίνουργιο «Call of Duty Black Ops 2».

Διαβάστε ακόμα:

* Diablo III: Η ώρα της εκδίκησης (vid)

* Παίξε μπαλίτσα τώρα (vid)

* Το πραγματικό game (of thrones)

Keywords
Τυχαία Θέματα