Claydee στο ΒΡΑΔΥ: Η Ελλάδα και η Αλβανία είναι σαν τη μητέρα μου και τον πατέρα μου

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή ότι κατάγεται από την Αλβανία και συζήτησε τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει τη ζωή του σήμερα.

Ο Claydee ήρθε στην χώρα μας στην ηλικία των 4 ετών μαζί με την οικογένειά του και στην ουσία μεγάλωσε στην Ελλάδα. Πήγε σε ελληνικό σχολείο και έμαθε να αγαπάει τη χώρα μας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε για το αν έχει αισθανθεί

ποτέ τον ρατσισμό από την πλευρά των Ελλήνων και αναφέρθηκε στο γνωστό σύνθημα ‘‘Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ ‘’που είχε ακουστεί σε αγώνα Αλβανίας-Ελλάδας από Έλληνες φιλάθλους. Ο Clayee δήλωσε πως το φαινόμενο του ρατσισμού το βλέπει και στα σχόλια των τραγουδιών του στο YouTube και ομολογεί πως δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει αυτό με τη μουσική.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής περιέγραψε την πρώτη συνάντηση που είχε ποτέ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ενώ είχε επισκεφθεί την Ισπανία, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα και είχε την τύχη να συναντήσει τον θρύλο του ποδοσφαίρου σε ένα εστιατόριο!

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τον Γιάννη Στάνκογλου που συζήτησε τις δύο παραστάσεις που πρωταγωνιστεί. Περιέγραψε τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει σε νέα ταινία και παραδέχεται πως ο αγαπημένος του ρόλος είναι αυτός του πατέρα! Δεν δίστασε όμως να τονίσει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως δεν θα είχε πρόβλημα να υποδυθεί ένα γκέι χαρακτήρα σε ταινία. «Είμαι έτοιμος να παίξω έναν γκέι χαρακτήρα. Αν είναι καλό το σενάριο είμαι έτοιμος να το κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός που είχε ανταλλάξει φιλί με άντρα σε ταινία που πρωταγωνιστούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα