Despicable Me 2: Πρεμιέρα για τον σατανικό Γκρου του Στιβ Καρέλ στη μεγάλη οθόνη!

Είστε έτοιμοι για την πιο αστεία δόση κακίας;

Η πρώτη animated ταινία του διάσημου ηθοποιού θεωρήθηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Universal, καθότι κατάφερε να αποφέρει περίπου 545 εκατομμύρια δολάρια στο Box Office, έχοντας μόλις 69 εκατομμύρια budget!

Ο κόσμος διασκέδασε με τα μοναδικά minions του Γκρου, με την σατανική φωνή του Στιβ Καρέλ που θύμιζε τον δράκουλα των Καρπαθίων, αλλά πολύ περισσότερο με το concept της ιστορίας. Αυτή ακριβώς

την επιτυχία θέλει και για τη δεύτερη ταινία ο διάσημος ηθοποιός.

«Ο κόσμος περιμένει να δει χαρακτήρες με τους οποίους μπορεί να έχει πρόσβαση αλλά και να δημιουργήσει δεσμούς. Φαίνεται πως κάπου εκεί είναι που τα καταφέρνω», ανέφερε ο Στιβ Καρέλ, ο οποίος ξεχωρίζει για τις ερμηνείες του στο ‘‘40 Year Old Virgin’’ και το ‘‘Anchorman’’.

Μιλώντας για τους αξιαγάπητους χαρακτήρες που έχει παίξει, δήλωσε ότι μάλλον είχε και αυτός αξιαγάπητος, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά του όνειρα.

Θέλω πολύ να παίξω έναν κακό στα James Bond. Νομίζω είναι μοναδικός ο τρόπος προβολής τους, όπου εμφανίζονται χαρισματικοί και σχεδόν αρεστοί στο κοινό. Όχι σαν καρικατούρα ή σαν κακοί, αλλά ως σαν άνθρωποι που απλά κάνουν άσχημα πράγματα. Νομίζω είναι όνειρο κάθε ηθοποιού να παίξει έναν κακό στα James Bond», ανέφερε ο ηθοποιός.

Το Despicable Me 2 κάνει σήμερα την πρεμιέρα του στις ξένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα