Dr Bronner’s: Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος που δοκιμάσαμε και σας συστήνουμε!

Τα Dr Bronner's ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα και μας καλούν να τα απολαύσουμε! Όσοι τυχεροί έσπευσαν στα σημεία πώλησης και τα προμηθεύτηκαν, είχαν την ευχαρίστηση να δουν τις ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου και του κορμιού τους.

Για όλους τους υπόλοιπους, εμείς είμαστε εδώ για να προτείνουμε τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και… λατρέψαμε!

Η Dr Bronner's πέρα από τις θεσπέσιες σειρές καθαρισμού και περιποίησης προσώπου και σώματος που διαθέτει, καταφέρνει να κλείσει την πόρτα στα

χημικά συστατικά εξασφαλίζοντας μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Η παρασκευή τους γίνεται από βιολογικά έλαια χωρίς συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες, πυκνωτικά μέσα και συντηρητικά. Η πιστοποίησή τους ως βιολογικά προϊόντα από την Fair Trade έρχεται να απογειώσει τη φήμη τους.

Τα προϊόντα που ακολουθούν θα σας κάνουν να εθιστείτε μαζί τους!

Σαπούνι Accacia Concina Shikakai

Το Accacia Concina Shikakai θα σας ξετρελάνει, καθώς θα δείτε τη φωτεινότητα του δέρματός σας να αυξάνεται. Σίγουρα δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ.

Η βιταμίνη Ε που περιέχει, αναστρέφει τη διαδικασία φωτογήρανσης και προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες. Αφήστε την ξηρότητα του δέρματός σας στο παρελθόν και απολαύστε τη λάμψη και την απαλότητα που το προϊόν αυτό σας προσφέρει.

Body Balm

Πρόκειται για προϊόν που αξίζει μια θέση στην τσάντα σας! Πολεμήστε το κρύο και την ξηροδερμία που αυτό προκαλεί στην επιδερμίδα σας με το «μαγικό» αυτό προϊόν του οποίου η συσκευασία θυμίζει κουτάκι από καραμέλες.

Απλώστε στα χέρια, το λαιμό ή τα χείλη σας, ενώ σε περίπτωση που έχετε πρόσφατα «χτυπήσει» τατουάζ, το Body Balm της Dr Bronner's είναι εδώ για να σας ανακουφίσει και να επουλώσει την πληγή.

Body lotion Πορτοκάλι - Λεβάντα

Το δοκιμάσαμε, το αγαπήσαμε και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Για ενυδάτωση, με άρωμα πορτοκαλιού – λεβάντας που σας ταξιδεύει, διατηρεί το δέρμα σας απαλό και ελαστικό, δίνοντας σας παράλληλα την αίσθηση πως μόλις βγήκατε από το μπάνιο.

Castile liquid soap

Το υποαλλεργικό σαπούνι Castile liquid είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Υπόσχεται βαθύ καθαρισμό χωρίς να βαραίνει το δέρμα σας ή να φράζει τους πόρους. Εσείς θα πείτε όχι;

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα Dr Bronner's από επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά τα σημεία πώλησης ΕΔΩ!

The post Dr Bronner’s: Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος που δοκιμάσαμε και σας συστήνουμε! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα