Fast and Furious μέχρι to 2021- Η Warner Pictures ανακοίνωσε πως θα υπάρχει 9η και 10η ταινία

10:48 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η 8η δεν θα είναι τελικά η τελευταία ταινία της σειράς Fast and Furious, αφού όπως ανακοίνωσε χθες η Warner Pictures θα υπάρξει και συνέχεια. Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμα ταινίες, η 9η στις 14 Απριλίου του 2019 και η 10η στις 2 Απριλίου του 2021.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν, όπως αν θα υπάρχουν αλλαγές στο καστ ή λεπτομέρειες για τις υποθέσεις στις δύο ταινίες, όμως κι αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η σειρά

ταινιών «Fast and Furious» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα blockbuster όλων των εποχών, με την 7η ταινία να κάνει ρεκόρ εισπράξεων που έφτασε τα 147 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα της, ενώ συνολικά οι εισπράξεις έφτασαν το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια.

Συνολικά η σειρά των ταινιών έχει φέρει στην Universal 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Είναι λογικό λοιπόν η εταιρία παραγωγής να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το... χρυσωρυχείο για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

The post Fast and Furious μέχρι to 2021- Η Warner Pictures ανακοίνωσε πως θα υπάρχει 9η και 10η ταινία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα