Get the style: 4 ανοιξιάτικα looks για το Πάσχα που δεν θα σε απογοητεύσουν!

08:06 4/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Οι Σάια Λα Μπαφ, Τζόνι Γουίτγουορθ, Μπεχάτι Πρίνσλου και Σαμάρα Έκλστοουν, σε βοηθούν να αποκτήσεις στυλ για την πιο ζεστή άνοιξη!

Ο Σάια Λα Μπαφ ξεχωρίζει ιδιαίτερα για την εναλλαγή των στυλ που υιοθετεί. Άλλωστε ήταν ένας από τους άντρες που βράβευσε το περιοδικό GQ για τις στυλιστικές του επιλογές. Το skater look του ίσως να μην είναι κατάλληλο για το γραφείο αλλά δεν θα σε απογοητεύσει στις εξόδους σου.

Καπέλο Η&Μ

Κατάλληλο

όσο ποτέ άλλοτε για τις casual εξόδους. Συνόδεψε το με το τζιν ή τη βερμούδα σου ακόμη και αν δεν στέκεσαι πάνω σε skate. Απόλυτη προστασία για το καλοκαίρι και μάλιστα με στυλ.

Jeans GAP

Σε slim fit γραμμή ώστε να αναδείξεις το σώμα σου για το καλοκαίρι που έρχεται. Πάντα με t-shirt ή και polo, είναι ο καλύτερος φίλος της καθημερινότητας σου.

Παπούτσια Η&Μ

Σε casual γραμμή τύπου VANS, ακόμη και αν δεν πας για skate. Βαρύ, σταθερό, άνετο και πάνω από όλα μέσα στο στυλ. Ιδανικό και για νυχτερινές εμφανίσεις.

Τ-shirt ZARA

Σε μοντέρνα γραμμή με μεγάλο κόψιμο στο λαιμό και πρωτότυπο σχέδιο. Η άνοιξη ήρθε, τα κοντομάνικα έφτασαν και η γκαρνταρόμπα σίγουρα χρειάζεται ανανέωση με αρκετά t-shirts.

Μπεχάτι Πρίνσλου

Είναι από τα λίγα μοντέλα της Victoria’s Secret που συνεχίζουν και κάνουν φωτογραφήσεις για οίκους μόδας. Η Μπεχάτι έρχεται για να φέρει άρωμα άνοιξης στο Πάσχα σου.

Φόρεμα Η&Μ

Η κατάλληλη επιλογή για τις νυχτερινές εμφανίσεις και τα γιορτινά τραπέζια που έρχονται, αλλά ακόμη πιο πολύ για φαντασμαγορικές εξόδους. Αέρινα και με στυλ είναι η αγαπημένη προτίμηση για το πρόωρο άρωμα του καλοκαιριού.

Σακάκι ZARA

Η απόλυτη προστασία για την ύπουλη ανοιξιάτικη ψύχρα. Συνδύασε το με οποιοδήποτε φόρεμα ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το σώμα σου προστατευμένο.

Τζόνι Γουίτγουορθ

Αναμφίβολα ένας από τους πιο στιλάτους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έχει δείξει το στυλιστικό του γούστο ακόμη και μέσα από τις ταινίες (Limitless, Locked In, Ghost Rider). Σε μια πιο casual αλλά classy έκδοση, έρχεται να σου δώσει το απόλυτο στυλ.

Κοντομάνικο πουκάμισο GAP

Πολλοί το θεωρούν υποτιμημένο και δείχνουν συμπάθεια προς τα μακρυμάνικα, αλλά η αλήθεια είναι πως το κοντομάνικο πουκάμισο είναι σύμβολο της casual διάθεσης, που μπορεί να υποστηρίξει και πιο ανάλαφρες βραδινές εμφανίσεις.

Jeans ZARA

Το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο jean, με σκισίματα, μοναδική εμφάνιση που μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε στυλ.

Παπούτσια H&M

Τα περίφημα sneakers είναι ο απόλυτος αντικαταστάτης του Converse για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Άνετο και με στυλ, μπορεί να φορεθεί με t-shirt αλλά και πουκάμισο.

Ταμάρα Έκλστοουν

Πρόσφατα μάγεψε το κοινό με την αποκαλυπτική της φωτογράφηση στο Playboy. Η διάσημη κληρονόμος, ήταν ανέκαθεν λάτρισσα του στυλ και του εκλεπτυσμένου γούστου. Μπορείς όμως να αντιγράψεις το στυλ της χωρίς να…πονέσει η τσέπη σου.

Φόρεμα GAP

Άνετο, μοντέρνο, αερινό και επίσης αρκετά σέξι. Ο καλύτερος σύντροφος για τις γυναίκες που αγαπούν το σωστό στυλ και τη φινετσάτη γραμμή, χωρίς να κάνουν πανάκριβες αγορές. Θα γίνει το αγαπημένο σου βραδινό κομμάτι!

Γόβες H&M

Καλοκαιρινά σχέδια γεμάτα ζωντάνια, με χρώμα άνοιξης και κατάλληλη συνοδεία για υπέροχα φορέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα