Google Wallet – Όταν τα πορτοφόλια χάνουν την χρησιμότητά τους

Kαι όμως, το e-banking θεωρείται παλιομοδίτικο. Αυτό αποδυκνύει η Google, λανσάροντας την νέα εφαρμογή Google Wallet.

Πρόκειται για μια ακόμα εφαρμογή του τεχνολογικού κολλοσσού που έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά και της τραπεζικής-πέρα απο αυτά του διαδικτύου. Το google wallet αποτελει μια υπηρεσία που δύναται να προστεθεί ως επιπρόσθετη

εφαρμογή στο προσωπικό μας λογαριασμό gmail και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να ανταλλάσου χρηματικά ποσά και να πραγματοποιούν χρηματικές συναλλαγές μέσα απο ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή που ήδη έχει φέρει την επανάσταση στις ΗΠΑ μόλις με έναν μήνα λειτουργίας έχει εξελιχθεί σε αυτόνομη υπηρεσία. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να φιλοξενούν εντός της υπηρεσίας τις πιστωτικές τους κάρτες, σε ένα σύστημα αυξημένης ασφάλειας τύπου «Cloud» , και να πραγματοποιούν σε καταστήματα συμβεβλημένα με την εφαρμογή και που διαθέτουν τον κατάλληλο αντάπτορα, καθημερινές συναλλαγές χωρίς να βαραίνει την τσέπη ή το πορτοφόλι τους ούτε ένα cent. Eπιπλέον, η εφαρμογή έχει ευρεία απήχηση στο google store αλλα και στο App Store της Apple, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αυξηθεί θεαματικά οι ηλεκτρονικές αγορές εφαρμογών μέσω της εν λογω υπηρεσίας.

Δεν σταματά να μας εκπλήσει η google. Πλέον ανταγωνίζεται και ... χρηματοπιστωτικά συστήματα.

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την εφαρμογή εδω

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα