H Δούκισσα Νομικού έκανε Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας με το νέο της σύντροφο [εικόνες]

Ο έρωτας, ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται! Και η Δούκισσα Νομικού τα έχει σχεδόν όλα. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τον γιο της Ελένης Κόκκαλη, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και μπορεί να μην το παραδέχεται αλλά οι φωτογραφίες υπάρχουν και μαρτυρούν πολλά.

Τα πρώτα ενσταντανέ που μαρτυρούσαν το νέο ειδύλλιο της πόλης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, μετά από μια κοινή

εμφάνισή τους για προπόνηση σε αθλητικό κέντρο. Οι φήμες φούντωσαν, και παρόλο που κανένας από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους αποκαλύπτουν πως τους βλέπουν να είναι στα καλύτερά τους.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι δυο τους μάλιστα, βρίσκονται στην αρχή της τρυφερής σχέσης τους, που πέρασαν μαζί την πρώτη τους Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Αν και το ζευγάρι δεν είχε πολλές μέρες στην διάθεσή του, μιας και η παρουσιάστρια έπρεπε να επιστρέψει για το live του «Dancing with the stars», πέρασε υπέροχα. Μάλιστα, τους πρόδωσαν, τα social media. Πρώτος ο Δημήτρης ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από την σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου και μια ημέρα μετά η Δούκισσα έβαλε την φωτογραφία με το κέρινο ομοίωμα του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα σε ένα αυτοκίνητο εποχής στο Λας Βέγκας.

The post H Δούκισσα Νομικού έκανε Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας με το νέο της σύντροφο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα