H Καραβάτου στη θέση της Γερμανού – Ποιο το μέλλον της Σπυροπούλου

Μόνο η ανακοίνωση του Alpha έχει απομείνει, που θα πληροφορεί και επίσημα την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στο σταθμό, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και θα είναι εκείνη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι που έζησε τις καλύτερες επαγγελματικές

της στιγμές.

Από την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού φαίνεται πως θα παραμείνουν οι Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ στη θέση της θα παραμείνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για τα σενάρια που ήθελαν την Καραβάτου να παρουσιάζει την εκπομπή «πακέτο» με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, απλώς, επισκέφθηκε με το γνωστό ηθοποιό το πλατό της εκπομπής, κάτι που φούντωσε τις φήμες περί συμπαρουσίασης στα πρότυπα του διδύμου του MEGA και ζεύγους στη ζωή, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

Η πρεμιέρα της παρουσιάστριας τοποθετείται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα