H Μαριέττα Γιαννάκου στα Καρντάσιανς για τον ακρωτηριασμό του ποδιού της και τη νέα της ζωή [βίντεο]

Επτά χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της, η Μαριέττα Γιαννάκου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της που συγκλόνισε το Πανελλήνιο δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή ή ιστορία μου έδειξε ότι τελικά υπήρχε πολύς κόσμος που με αγαπούσε».

Άσχημη τροπή πήρε η περιπέτεια της υγείας της το 2008, καθώς οι θεράποντες ιατροί της πρώην υπουργού Παιδείας αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού.

Ένα χρόνο πριν η γνωστή πολιτικός είχε υποστεί διπλό κάταγμα στο

δεξί πόδι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», η κ. Γιαννάκου εισήχθη εκτάκτως στις 15 Ιανουαρίου 2008 στο νοσοκομείο, καθώς εμφάνιζε έντονο πόνο στο άκρο το οποίο είχε αντιμετωπιστεί χειρουργικά μετά το κάταγμα.

Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος έδειξε ισχαιμία στο άκρο, σχετιζόμενη με την περιφερειακή διαβητική αγγειοπάθεια. Από εκείνη την ημέρα οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να διασωθεί το άκρο, εφαρμόζοντας όλες τις διεθνώς ενδεικνυόμενες θεραπευτικές μεθόδους.

Όσο η κυρία Γιαννάκου ήταν σε καταστολή, τοποθετήθηκε ένα τεχνητό άκρο, το οποίο θα της επιτρέψει να κινείται χωρίς βοήθημα…

Πηγή: ToraTora.gr

The post H Μαριέττα Γιαννάκου στα Καρντάσιανς για τον ακρωτηριασμό του ποδιού της και τη νέα της ζωή [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα