Hot Dog καντίνας στο σπίτι σου: Φτιάξε και εσύ το γνωστό «βρώμικο»!

07:40 1/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι ψέματα όποιος από εμάς πει ότι έστω και μια φορά δεν έχει γευτεί το απόλυτο must-have junk food μετά από ένα ξενύχτι! Ο λόγος, μα φυσικά για τι άλλο, από το γνωστό "βρώμικο", το οποίο κάνει θραύση στους δρόμους, αλλά και στα γήπεδα της Αθήνας.

Γιατί, λοιπόν, να μην το γευτούμε και στο σπίτι μας, συνοδεύοντάς το με μια παγωμένη μπύρα! Για να φτιάξουμε ένα «βρώμικο» στο σπίτι μας, ακριβώς σαν αυτό που αγοράζουμε από τις καντίνες πρέπει να κάνουμε τα εξής...

Τι θα χρειαστούμε (για 4 hot dog)

6 ψωμάκια για hot dog

6 λουκάνικα της επιλογής μας

3 κρεμμύδια

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

Κέτσαπ

Μαγιονέζα

Μουστάρδα

Πώς να τα φτιάξουμε

-Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες, τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με λίγο λάδι (5 κουταλιές της σούπας) και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Αν δεν έχουν καραμελώσει στα 10 λεπτά ρίχνουμε και τη ζάχαρη.

-Για να κάνουμε το ψωμάκι μαλακό παίρνουμε μία κατσαρόλα και ένα σουρωτήρι που να εφαρμόζει πάνω στην κατσαρόλα. Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα και το βάζουμε πάνω στη φωτιά για να βράσει. Τα ψωμάκια θα τα βάλουμε στο σουρωτήρι (Δε θέλουμε να ακουμπήσει το ζεστό νερό τα ψωμάκια.

-Ψήνουμε τα λουκάνικα χωρίς να τα χαράξουμε για 5 λεπτά στο γκριλ.

-Τέλος φτιάχνουμε ένα ντιπ με όλες τις σάλτσες. Βάζουμε σε ένα μπολάκι τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και ανακατεύουμε.

- Ανοίγουμε το ψωμάκι στη μέση, βάζουμε ένα λουκάνικο, ρίχνουμε λίγα κρεμμύδια, τη σάλτσα(ντιπ) που φτιάξαμε και καλή μας όρεξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα