Kωνσταντοπούλου: «Δεν φεύγω από την Προανακριτική»

13:18 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Αποφασισμένη για μία ακόμη φορά φάνηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να προχωρήσει η επιτροπή στη διαλεύκανση της υπόθεση με τη λίστας Λαγκάρντ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου δήλωσε: «Υπάρχει συντονισμένη απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης του έργου της προανακριτικής επιτροπής, συσκότισης των περιστατικών και υπόθαλψης προσώπων. Δεν θα αποχωρήσουμε

από την επιτροπή».

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης:

-Η πρακτική του Μαρκογιαννάκη να βγαίνει σε κάθε κανάλι και να λέει τον πόνο του και να διασπείρει συκοφαντίες δείχνει την ποιότητα της διεύθυνσης αυτής της επιτροπής.

-Υπάρχει συντονισμένη απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης του έργου της επιτροπής, συσκότισης των περιστατικών και υπόθαλψης προσώπων

-Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρεμποδίζει και διακόπτει την εξέταση συγκεκριμένων μαρτύρων. Ροκανίστηκε ο χρόνος όλο το πρωινό της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της εξέτασης του κ.Βενιζέλου.

-Ο κ. Μαρκογιαννάκης θα ευχόταν να αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αποχωρήσουμε.

-Θα ανακοινώσουμε και θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για το ρόλο του καθενός εντός και εκτός επιτροπής και όλα τα στοιχεία που δεν ερευνήθηκαν.

-Για μένα η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι σωστή επιλογή. Πρέπει να έρθει στην επιτροπή γιατί έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι όλα πρέπει να βγουν στο φως.

Keywords
Τυχαία Θέματα