Mad Video Music Awards 2012

Όσα μου έκαναν εντύπωση στην 9η απονομή της μεγαλύτερης μουσικής διοργάνωσης της χρονιάς.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Για 9η χρονιά τα Mad Video Music Awards, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν εκεί σε πείσμα των καιρών και των όποιων αρνητικών σχολίων του τύπου «εδώ ο κόσμος καίγεται και…». Κακά τα ψέματα, είναι το μεγαλύτερο μουσικό event της χώρας και όλοι πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε

αυτό.

Ας αρχίσουμε με τις κλασικές αξίες της διοργάνωσης και φέτος: Τουμπανογκόμενες ΠΑΝΤΟΥ, μουσική όσο δεν πάει και φυσικά ο καρτουνίστικος τρόπος παρουσίασής τους από τον Θέμη Γεωργαντά, σε συνδυασμό με την sexy chic παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν πάνω κάτω αυτοί που φαντάζεσαι. Η Έλενα Παπαρίζου να επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να εντυπωσιάζει on stage, ο Σάκης Ρουβάς να δίνει μαθήματα σταριλικιού και «παίρνω τα βραβεία αμπάριζα γιατί είμαι ο μεγαλύτερος star της χώρας» – μαγκιά του – και η Δέσποινα Βανδή να καλεί τα 15χρονα, που παραληρούσαν από κάτω, σε μπουζουκλερί αποθέωση με το «Έχει ο καιρός γυρίσματα». Ανάμεσα στις δύο προαναφερθείσες κυρίες, ελέχθη, επίσης, και η ατάκα της βραδιάς με την Δέσποινα Βανδή να ξεχνάει το κυριλέ ύφος της εθνικής μαμάς και να λέει στην Έλενα «Είσαι μουνάρα!» και on camera μάλιστα. Not bad at all!

Από την άλλη,  υπάρχει και η νέα γενιά καλλιτεχνών που είναι εκεί για να επιβεβαιώσει την πρώτη ή δεύτερη επιτυχία της. Έχουμε και λέμε, λέω και σημείωνε: Η Demy και ο Μηδενιστής πραγματικά σάρωσαν, κερδίζοντας σχεδόν όποια υποψηφιότητα είχαν με το «Μια Ζωγραφιά», αλλά και την ίδια να είναι η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη. Και μπράβο της! Πέραν της μουσικής επιτυχίας, βέβαια, η Demy έχει και κάτι ακόμα… Να το χαρακτηρίσω ακριβώς δεν ξέρω, αλλά έχει γκελ ρε παιδί μου. Απλή λογική: ο μέσος 15χρονος θέλει να τα φτιάξει μαζί της. Όχι να κάνει σεξ μαζί της, αλλά να τα φτιάξουνε. Να την πηγαίνει για παγωτό στον Φλοίσβο και να παίζουν monopoly. Οπότε καταλαβαίνεις τους λόγους επιτυχίας.

Επίσης, ας μιλήσουμε το φαινόμενο Stan. Τι εννοώ; Δεν το έχεις. Ο Stan όσο περίεργο και αν σου φαίνεται δέχεται τσίριγμα ισάξιο με αυτό του Ρουβά. Τόσο τσίριγμα που εγώ, αν και άνθρωπος 20κάτι Μαΐων, αισθάνθηκα λίγο γέρος με όλα αυτά τα κοριτσαγοράκια να αποθεώνουν αυτόν τον εκκολαπτόμενο σταρ με την κόμη φουλ ντεκαπάζ. Μήπως κάτι έχω χάσει; Μήπως κάτι δεν ξέρω καλά; Όπως και να χει μπράβο του! Και ο Θεός μαζί του, γιατί δείχνει και λίγο άγνοια κινδύνου να τραγουδάς τα «Λόγια κομμάτια» εν έτει 2012, έστω σε remix των Playmen. Παλιακό.

Και τώρα, γκόμενες. Λοιπόν, δεν θα σε κουράσω πολύ. ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ. Όσο και να το ψάξεις δεν θα βρεις κάποια καλύτερη. Νέο μαλλί, καραμελάχρινη, ολόισιο πλέον, σέξι δημιουργία για ρούχο, με ολίγον από Rihanna και να η καινούρια Ελένη, η ωραία Ελένη. Τι να πεις για αυτή τη γκόμενα; Μόνο να την αγαπήσεις μπορείς.

Από την άλλη, σε χιλιομετρική απόσταση πίσω βέβαια, η Κατερίνα Στικούδη (ως φτασμένη τραγουδίστρια πλέον) έσκασ

Keywords
Τυχαία Θέματα