MotoGP Grand Prix Βρετανίας 2013: Ατύχημα για τον M. Marquez!

14:45 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Μία πτώση στο warm-up είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση του αριστερού ώμου του Marc Marquez . O 20χρονος αναβάτης της Honda πονάει αλλά πιθανότατα δεν χάνει τον αγώνα.

Μία πτώση του pole sitter και πρώτου στη βαθμολογία Marc Marquez (Honda) ήταν το απρόοπτο στην εξέλιξη του warm-up στο Grand prix της Βρετανίας για τα MotoGP

στο Silverstone. Ο 20χρονος είχε πτώση στη στροφή Vale με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση αριστερού ώμου.

Στο σημείο που έπεσε ο 20χρονος αναβάτης της Repsol Honda, είχε πέσει λίγο νωρίτερα -για 3η φορά στο 2ήμερο- ο Cal Crutchlow (Tech3 Yamaha). Η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σοβαρή καθώς οι κριτές μαζί με τον Βρετανό αναβάτη πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή από το σημείο, βλέποντας τη μοτοσικλέτα του Μ. Marquez να έρχεται κατά πάνω τους και να χτυπά πάνω στην πεσμένη YZR-M1.

Ο Μ. Marquez μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Ο ώμος του μπήκε στη θέση του, αλλά πριν τον αγώνα ( ξεκινά στις 15:00) ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος θα εξεταστεί από τους γιατρούς οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα του επιτρέψουν ή όχι να λάβει μέρος. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, ωστόσο ο ίδιος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως θέλει να αγωνιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα