O 3D εφιάλτης του Τιτανικού

Μία από τις πλέον επιτυχημένες και εμπορικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, ετοιμάζεται να ξαναβγεί στις αίθουσες. Ετοιμαστείτε για τον “Τιτανικό 3D”.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Πολλοί σκηνοθέτες παρακαλάνε έστω και μια φορά στην πορεία τους να καταφέρουν να γυρίσουν μια ταινία που να γίνει επιτυχία. Ο Τζέιμς Κάμερον όμως δεν έχει τέτοια προβλήματα. Άλλωστε είναι ο σκηνοθέτης που κατάφερε στην μέχρι τώρα καριέρας του να γυρίσει τις δύο πιο επιτυχημένες και πιο εμπορικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Πριν

από δύο χρόνια το “Avatar” έσπασε τα ταμεία, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο “Τιτανικός” με εισπράξεις 1.843.201.268 δολαρίων και αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του κοινού.

Αλλά ο Κάμερον δεν σταματάει να εντυπωσιάζει και μαζί του συνεχίζεται το ταξίδι του Τιτνικού. Η έκπληξη που θα βιώσει το κοινό είναι πως η ταινία θα αναβιώσει στους κινηματογράφους αλλά αυτή τη φορά με τη μαγεία και την τεχνολογία του τρισδιάστατου κόσμου. Ο βασιλιάς του κόσμου ΝτιΚάπριο, η αριστοκράτισσα Γουίνσλετ, ένας σύντομος αλλά θυελλώδης έρωτας και η βύθιση ενός “αβύθιστου” πλοίου, θα μας πάνε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Η ταινία πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 6 Απριλίου 2012, ακριβώς έναν αιώνα μετά την εκκίνηση του αληθινού Τιτανικού στο παρθενικό του ταξίδι από το Southampton της Αγγλίας με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Μέχρι τότε πάρε μια 3D γεύση.

Διαβάστε ακόμα:
* Twilight. Ή αλλιώς τα… βαμπίρ παίζει

* “Η Σιδηρά Κυρία” στη μεγάλη οθόνη

Keywords
Τυχαία Θέματα