O Godzilla επιστρέφει – Δείτε τις πρώτες εικόνες καταστροφής από ιαπωνικό ψαροχώρι που αναβιώνουν τις επιδρομές του θηρίου!

Μπορεί ο Godzilla να έχει μείνει στη μνήμη μας από το πέρας στις οθόνες του κινηματογράφου και τις ταινίες του 1954 και 1998, ωστόσο, μετά από μια συλλογή εικόνων που έκανε την εμφάνισή της, το ομώνυμο τέρας είναι έτοιμο να αναβιώσει και πάλι στιγμές και «επιστρέφει» για να τρομοκρατήσει το κοινό του και μάλιστα σε 3D.

Αυτές οι παράξενες αλλά και συνάμα τρομακτικές εικόνες συλλαμβάνουν ένα εγκαταλελειμμένο ιαπωνικό ψαροχώρι που υποδηλώνουν την επιδρομή

ενός θηρίου αλλά… τι θηρίου! Ολόκληρο τιμ παραγωγής από τον Καναδά είναι έτοιμοι για την κινηματογράφηση του remake του κλασικού Godzilla (1954).

Η υπερπαραγωγή, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάιο του επόμενου έτους (2014), περιστρέφεται γύρω από το μυθικό προϊστορικό πλάσμα που τρομοκρατεί το Τόκιο – και αφήνει εμφανή ίχνη καταστροφής στην ύπαιθρο.

Οι δημιουργοί θα ακολουθήσουν όπως φαίνεται το ιαπωνικό μοντέλο και πρότυπο της ταινίας (1954) και το καστ θα απαρτίζεται από τους σταρ του Χόλιγουντ: Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Και αν κρίνουμε από αυτές τις εικόνες, οι παραγωγοί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστεί όσο πιο αυθεντικά γίνεται το concept της ταινίας.

Τα αλιευτικά σκάφη βρίσκονται παρατημένα και εγκαταλειμμένα, ενώ οι παλιές παράγκες και τα προειδοποιητικά σημάδια καταδεικνύουν την κατάντια του χωριού από το πέρας του ομώνυμου τέρατος της Ιαπωνικής λαϊκής κουλτούρας, που μοιάζει με δεινόσαυρο.

Από την ταινία του 1954 και έπειτα ο Godzilla έχει γίνει παγκόσμιο ποπ εικονίδιο της Ιαπωνικής και μη κουλτούρας, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε δεκάδες ταινίες, video games, μυθιστορήματα, κόμικς και τηλεοπτικές σειρές.

Η νέα έκδοση του Godzilla, η οποία φημολογείται ότι έχει προϋπολογισμό άνω των 100 εκατ. δολαρίων, θα είναι η δεύτερη απόπειρα του Χόλιγουντ να αναδημιουργήσει το κλασικό τέρας. Η τελευταία έκδοση του 1998, με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Μπρόντερικ, απέφερε συνολικά σχεδόν 380 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο. Η καινούρια λέτε να σπάσει το ρεκόρ;

Δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από την τρίτη ταινία «Godzilla»…

Πατήστε πάνω για να μεγαλώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα