Pirelli Calendar: Ύμνος στον άγριο γυναικείο ερωτισμό

Ήρθε η ώρα για το γεγονός της χρονιάς! Άντρες σε κάθε γωνιά του κόσμου περιμένουν πώς και πώς το ημερολόγιο της νέας χρονιάς με τα σέξι κορίτσια της Pirelli και το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Από την έκπληξη! Οι καλλονές που επέλεξαν οι Ιταλοί είναι πολύ «καυτές» και… πολύ ντυμένες! 

Το concept δεν ανατέθηκε αυτή τη φορά σε φημισμένο φωτογράφο από τον κόσμο της μόδας αλλά σε φωτορεπόρτερ ο οποίος ανέλαβε να αποτυπώσει

στον φακό του αυτό που υπάρχει κάτω από τα πανάκριβα δαντελένια εσώρουχα και το βαρύ μακιγιάζ: τον γυναικείο ερωτισμό! Ο Στιβ Μακ Κάρι  ο οποίος έγινε διάσημος για τις φωτογραφίες του από τις εμπόλεμες ζώνες  (είναι ο άνθρωπος που έχει τραβήξει τη συγκλονιστική φωτογραφία της μικρής Αφγανής με την απόγνωση στα μάτια τη στιγμή που οι Αμερικανοί βομβάρδιζαν τον τόπο της), ανέλαβε να αναδείξει την άγρια ομορφιά των θηλυκών χωρίς να τα γδύσει! Δύσκολο; Πολύ! Τα κατάφερε; Δείτε και μόνοι σας τις πρώτες φωτογραφίες  από τις σελίδες του ημερολογίου και τα παρασκήνια των λήψεων που έγιναν στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο.  Για πρώτη φορά μάλιστα στο φημισμένο ημερολόγιο ποζάρει μια έγκυος, η οποία φυσικά είναι η σούπερ σταρ της πασαρέλας εσωρούχων, Αντριάνα Λίμα. 

Τα 11 κορίτσια του φετινού ημερολογίου: Kyleigh Kuhn (Αμερικανίδα, μοντέλο), Sonia Braga (Βραζιλιάνα, καλλιτέχνης), Isabeli Fontana (Βραζιλιάνα, μοντέλο, έχε ποζάρει άλλες πέντε φορές), Elisa Sendnaoui (Ιταλο-Αιγύπτια, καλλιτέχνης), Merisa Monte (Βραζιλιάνα, καλλιτέχνης), Petra Nemcova (Τσέχα, μοντέλο), Haana Ben Abdesslem (Τυνήσια, μοντέλο), Summer Rayke Oakes (Αμερικανίδα, μοντέλο), Karlie Kloss(Αμερικανίδα, μοντέλο), Adriana Lima (Βραζιλιάνα, μοντέλο, έχει ποζάρει ακόμη μια φορά), Liya Kebede(Αιθιοπή, μοντέλο ) .

Απόλαυσε τα κορίτσια της Pirelli (κλίκαρε για να μεγαλώσουν οι φωτογραφίες):

Keywords
Τυχαία Θέματα