Play Off: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος pre game

12:40 3/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο «σεντονάτος» Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:15) στη Λεωφόρο και ο πληγωμένος ΠΑΟΚ αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (20:30)...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Στον Παναθηναϊκό ζουν μεγάλες στιγμές, ύστερα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίκαελ Εσιέν, ενώ συν τοις άλλοις στα αγωνιστικά έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή

τους στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε από μια πλευρά δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το γόητρο της μεγάλης φανέλας, αλλά και το κίνητρο να ολοκληρώσουν τα play offs μόνο με νίκες.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας Τρίπολης έχει και παραέχει βαθμολογικό κίνητρο. Μετά τη νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο την 4η αγωνιστική στην Τρίπολη, ο Αστέρας προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία και θέλει νίκη για να διατηρήσει την διαφορά του +2 από τον Δικάφαλο του Βορρά.

Στο άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα play offs. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει χαθεί οριστικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό που μένει να κυνηγήσουν είναι η δεύτερη θεση στην ειδική βαθμολογία, την οποία έχει αυτή τη στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης και την οποία... ζαχαρώνει και ο Ατρόμητος που μολονότι είναι στην τελευταία θέση μαθηματικά έχει ελπίδες για να τερματίσει δεύτερος.

The post Play Off: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος pre game appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Play Off, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ – Ατρόμητος,Play Off, panathinaikos – asteras tripolis paok – atromitos