Polaris UTV: Από τη δουλειά στο παιχνίδι

07:20 7/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Το πιο γρήγορο Polaris στο πιο θεαματικό video clip. Όταν ο ταχύτερος αναβάτης των ΗΠΑ, στους αγώνες εκτός δρόμου UTV, RJ Anderson, συνεργάζεται με μία από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών ταινιών προκύπτει ένα κλιπ που θα έχει εκατομμύρια «χτυπήματα».

Στην Αμερική τα Utility Terrain Vehicles (οχήματα ανάμεσα σε buggy και «γουρούνες») χρησιμοποιούνται τόσο σε αγροτικές εργασίες, όσο και αγώνες εκτός δρόμου. Στις εκδόσεις πάνω από τα 750 κ.εκ χρησιμοποιούν

κινητήρες sport μοτοσικλετών ή βελτιωμένα μοτέρ. Μία από της κατασκευάστριες εταιρίες είναι και η Polaris, η οποία για το 2014 παρουσίασε το RZR XP1000.

Σύμφωνα με τους μηχανικούς της το 1000άρι RZR XP είναι είναι το πιο ισχυρό και προηγμένο UTV της γκάμας της. Όμως η Polaris δεν έμεινε εκεί και μαζί με την εταιρία βελτιώσεων UTVUnderground δημιούργησε το αγωνιστικό XP1K.

Για να το διαφημίσουν ζήτησαν τη βοήθεια του 20χρονου αναβάτη τους RJ Anderson και της εταιρίας παραγωγής διαφημιστικών video Mad Media. Σας θυμίζουμε πως ο RJ Anderson έχει ρεκόρ άλματος με UTV (με μήκος 39.573 μέτρα).

Για την κατασκευή του XP1K η UTVUnderground πήρε ένα stock Polaris RZR XP1000 και με τη βοήθεια των: Randy Anderson (Walker Evans Racing), Mark Holz (HOLZ Racing), Kevin Kroyer, (γκουρού στις βελτιώσεις κινητήρα και συστήματος μετάδοσης) και Trey Lokey (ειδικός στα συστήματα Turbo). Το αποτέλεσμα είναι ένα UTV 190 ίππων με τετρακίνηση και κινητήρα 1000 κ.εκ.

Η τοποθεσία που διάλεξε η Mad Media για τα γυρίσματα του video για το XP1K ονομάζεται Eagle Mountain. Είναι ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο σιδήρου ανατολικά του Palm Springs, στην Καλιφόρνια, που έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες.

Ο στόχος αυτού του κλιπ ήταν απλός. Η Polaris θέλησε να μοιραστεί την αγάπη της για τα UTV με τον κόσμο. Θέλησε να μας βάλει για λίγο στη θέση του οδηγού, και μας δείξει τα σχεδόν άγνωστα στην Ευρώπη οχήματα αυτού του τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα