School Pizza Bar: Πίτσα πίτσα θα σ΄αρέσει πολύ, πίτσα πίτσα γεύση λαχταριστή

Επειδή όταν πάρεις την απόφαση να κατέβεις στο κέντρο για μια βραδινή έξοδο δε θες να έρθεις αντιμέτωπος με τις ορδές του Αττίλα, αλλά με κόσμο που έχει τις ίδιες ανάγκες με σένα η πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι πάντα μια must επιλογή. Αν θες κιόλας να συνδυάσεις ιταλικές γεύσεις με premium ποτά και κοκτέιλς τότε το School Pizza Bar είναι το στανταράκι σου.

Τρεις τύποι, ο Ηλίας, ο Δήμος και ο Τάσος είχαν την ανάγκη να θυμηθούν τις σκανταλιές

που έκαναν όταν ήταν παιδιά και βρήκαν τη λύση: School Pizza Bar. Το School είναι προφανές, η Pizza είναι μια αγαπημένη συνήθεια της παιδικής ηλικίας όταν η μάνα μας είχε πάλι ρεβύθια ή φακές και το Bar είναι επειδή όταν ήμασταν μικροί πάντα θέλαμε να μεγαλώσουμε για να βολτάρουμε στα μπαρ. 3 σε ένα λοιπόν το School Pizza Bar και όπως θα θυμάστε από το σχολείο, όσο μεγαλώναμε ανεβαίναμε όροφο στο κτήριο.

Κι εδώ, σ΄ένα τριώροφο χώρο, θα ξεκινήσουμε πρώτα με την αλφάβητο, που είναι η γευστική επαφή με την πίτσα και αφού την καλομάθουμε θα περάσουμε και στα άνω στρώματα, που είναι για τους μύστες. Σχολική τραπεζαρία, θρανία και παιδική χαρά «δένουν» απόλυτα το σκηνικό «back to school, back to basics».

Εδώ θα πιεις καφέ από το πρωί στις 9 π.μ., θα φας πίτσες, ζυμαρικά, σαλάτες, θα δοκιμάσεις το περίφημο σισιλιάνικο γλυκό με κρέμα τυριού και φυστίκια που συστήνει ανεπιφύλακτα το greece.dailysecret.com και φυσικά θα πιεις και τα ποτά σου, αφού θα έχεις μεγαλώσει.

Οι σκανταλιές από τις τιμές εδώ δεν παίζουν, γι΄αυτό προχώρα άφοβα, ενώ στα διπλανά Zaf και Osterman θα βλέπεις να παρελαύνουν καλαίσθητες και αναζωογονητικές παρουσίες. Α, και στο μαυροπίνακά του γράφεις την εμπειρία σου ή βάζεις το σημάδι σου ότι ήσουν εκεί.

Ετοιμάσου για γουργουρίσματα στα θρανία! 1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Info: Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, 2103236711

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα