Sex is in the air

Μην μου πεις ότι ποτέ δεν έχεις φαντασιωθεί να κάνεις σεξ κατά την διάρκεια πτήσης; Καιρός να κάνεις τη φαντασίωση, πραγματικότητα, αρκεί να κλείσεις εισιτήριο στην Flamingo Air.

Από τον Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο 

Λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Για όσους δε γνωρίζουν τι ακριβώς είναι το Mile High Club σας ενημερώνουμε πως πρόκειται για το (φυσικά) ανεπίσημο club  στο οποίο “ανήκουν” όσοι έχουν κάνει σεξ μέσα σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης. Η Flamingo Air φτιάχτηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να μπείτε σε αυτό το κλαμπ.

Ξεκίνησε σαν ένα στοίχημα μεταξύ του πιλότου Ντέιβιντ Μακ Ντόναλντ και των φίλων του πως δεν θα κατάφερνε να βρει ούτε έναν άνθρωπο που να ήταν διατεθειμένος να πληρώσει ια να μπει στο “Mile High Club”. Ο Ντέιβιντ Μακ Ντόναλντ, απ’ ότι φαίνεται, πήρε αυτό το στοίχημα πολύ σοβαρά γιατί 21 χρόνια αργότερα η Flamingo Air, που δίνει την ευκαιρία τους επιβάτες της να κάνουν ο’ τι εκείνοι θέλουν κατά τη διάρκεια των “flights of fancy” έχει αποδειχτεί μία από τις προσοδοφόρες επιχειρήσεις του Σινσινάτι.

“Με έχει χτυπήσει τακούνι στο αυτί, μου έχει έρθει φελλός από σαμπάνια στο κεφάλι και πάλι καλά που φοράμε ακουστικά” λέει χαρακτηρίστηκα ο ίδιος ο Μακ Ντόναλντ. “Ο’ τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα δεν μας αφορά. Είναι θέμα επαγγελματισμού”. Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν υπάρξει φορές που η Flamingo Air είχε μέχρι και 8 προγραμματισμένες πτήσεις σε μία μέρα.

Η Σάρον Μακ Γκι που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είπε σε δημοσιογράφους πως το 90% των πτήσεων κλείνεται από γυναίκες που “μερικές φορές προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν τη σχέση τους, ενώ άλλες μερικές φορές να σώσουν το γάμο τους”. Η Flamingo Air ίσως και να έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού, διότι σύμφωνα με μία έρευνα το 95% των επιβατών ενός αεροσκάφους επιθυμούν να γίνουν μέλη του Mile High Club, ενώ το 20% δηλώνει πως είναι ήδη μέλη (ούτε εμείς είμαστε σίγουροι πως είναι δυνατό αυτό το μαθηματικό παράδοξο).

Η κάθε πτήση διαρκεί κοστίζει $425 (322€) και διαρκεί μία ώρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ένα μπουκάλι σαμπάνια, ένα κουτί σοκολατάκια και ένας πολύ διακριτικός και εχέμυθος πιλότος.

Αν πάλι δεν έχεις τα λεφτά για κάτι τέτοιο, σου δίνουμε έναν “οδηγό” για το πως να κάνεις σεξ κατά την διάρκεια μιας κανονικής πτήσης. Το νου σου μην σε τσακώσουν…

Πηγή: thea.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Δώσε nude στο λαό

* Τρία και να καίει!

* Για πάντα νέα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews