Some Velvet Morning: Η… αντί-ρομαντική αισθηματική ταινία της χρονιάς [βίντεο]

Υπάρχουν ρομαντικές ταινίες οι οποίες είναι υπερβολικά γλυκιές με αποτέλεσμα οι κυνικοί να πεισμώνουν περισσότερο και οι ρομαντικοί να «πετούν» ακόμα πιο ψηλά στον ουρανό.

Εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Η ταινία Some Velvet Morning είναι τόσο καυστική ώστε να καταφέρει να προκαλέσει καβγάδες και στο πιο αγαπημένο ζευγάρι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο καταπληκτικός Στάνλεϊ Τούτσι και η Άλις Ιβ οι οποίοι υποδύονται δύο πρώην εραστές οι οποίοι αρχίζουν να επικοινωνούν ξανά όταν ο πρώτος χτυπά το κουδούνι της δεύτερης χρόνια αφότου είχαν τερματίσει

τον παράνομο δεσμό τους.

Συγκεκριμένα, ο Φρεντ, τον οποίο υποδύεται ο Τούτσι χτυπά το κουδούνι της όμορφης και κατά πολύ μικρότερης Βέλβετ – την οποία παίζει η Ιβ – τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό τους και ισχυρίζεται ότι τελικά άφησε τη γυναίκα του. Εκείνη τον απορρίπτει και η επιμονή του μετατρέπεται σε εμμονή.

Οι κριτικές που δέχτηκε η ταινία ήταν αρκετά θετικές, με το κοινό να εκθειάζει τη θεατρικότητα του σεναρίου και της σκηνοθεσίας, με μία κριτική να αναφέρει ότι πρόκειται «για ταινία τρόμου όπου δεν υπάρχει αίμα».

Δείτε το τρέιλερ:

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα