Sony Xperia T2 Ultra: Οι πρώτες εικόνες του νέου κομψού και φθηνού smartphone

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia T2 Ultra, που ανήκει στη νέα γενιά των smartphones με μεγάλη οθόνη. Το νέο έξυπνο tabletόφωνο συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες απεικόνισης και προβολής της εταιρείας με επαναστατική σχεδιαστική αποδοτικότητα, για να προσφέρει ένα καταπληκτικό

LTE Android smartphone σε τιμή μεσαίας κατηγορίας.

Το νέο smartphone διαθέτει μία φαντασμαγορική οθόνη 6 ιντσών HD τεχνολογίας Triluminos, σύμφωνα με το techblog.gr ενώ η οθόνη εκτείνεται σε απόσταση 2,5 χιλιοστών από τις άκρες του τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι η αναλογία της οθόνης προς το τηλέφωνο είναι 73,6%, ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο το διαθέσιμο χώρο και να διασφαλίζει ότι η συσκευή δεν είναι φαρδύτερη από ό, τι μια τυπική πιστωτική κάρτα. Επίσης το Sony Xperia T2 Ultra είναι λεπτό (7,6 χιλιοστά) και ελαφρύ (173 +/- 1γραμμάριο ανάλογα με τις διάφορες εκδόσεις) έτσι ώστε να χωράει εύκολα στην τσέπη ενός σακακιού.

Μπορεί οι μεγάλες και φωτεινές οθόνες να καταναλώνουν συνήθως πολύ ενέργεια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με το νέο smartphone καθώς η Sony εξασφάλισε ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργεί για μακρά χρονικά διαστήματα, με την ενσωμάτωση ενός αποδοτικού επεξεργαστή Snapdragon 400 1.4GHz και μια μεγάλης μπαταρίας των 3000 mAh. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με το μοναδικό Battery STAMINA Mode της Sony, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε, εξοικονομούν ενέργεια και κάνουν επανεκκίνηση στις λειτουργίες όταν τις χρειάζεστε.

Το Xperia T2 Ultra έρχεται με κάμερα ποιότητας 13 MP (MegaPixel), την καλύτερη της κατηγορίας του, συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες ψηφιακής απεικόνισης της Sony, για να επιτρέπει στους χρήστες να τραβάνε εκπληκτικές εικόνες και με το νέο οικοσύστημα έξυπνων, κοινωνικών εφαρμογών της Sony, να μετατρέπει την φωτογραφική εμπειρία με smartphone σε κάτι πολύ περισσότερο από την παραδοσιακή απαθανάτιση στιγμιότυπων.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα