Spoiler alert: Αυτή είναι η μητέρα του «How I Met Your Mother»!

Ήταν το 2005 όταν ο Τεντ Μόσμπι άρχισε να λέει στα παιδιά του για το πως γνώρισε τη μητέρα τους. Από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια, εμείς κοντεύουμε να γεράσουμε, τα παιδιά πρέπει να πήγαν (και να ήρθαν) από το πανεπιστήμιο, αλλά ο Τεντ συνεχίζει ακάθεκτος να λέει την ιστορία του. Μια ιστορία που τα έχει όλα, τρέλα, κολλητή παρέα, χαρές, λύπες, ποτά, πέρα από το βασικό: ποια είναι η κυρία Μόσμπι και πως τη γνώρισε!

Αλλά επιτέλους τέλος, καθώς το «How I Met Your Mother» αποκάλυψε επιτέλους τη μητέρα που όλοι έχουν ακούσει, αλλά κανείς δεν έχει δει. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το

βράδυ της 13ης Μαΐου από το CBS, ο Τεντ είπε επιτέλους το μεγάλο του μυστικό και η γυναίκα του (και μητέρα των παιδιών του) δεν είναι καμία από αυτές που ξέρεις και έχεις δει στο σήριαλ τόσα χρόνια.

Πρόκειται για την Κριστίν Μιλιότι, η οποία είναι γνωστή στο Μπρόντγουεϊ, αλλά όχι και στη μικρή οθόνη. Οι υπεύθυνοι της σειράς επέλεξαν την 27χρονη ηθοποιό την τελευταία στιγμή για να γίνει «το κορίτσι με τη κίτρινη ομπρέλα» που ερωτεύεται ο Τεντ Μόσμπι. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, μάλλον του ταιριάζει – έχει το look του καλού παιδιού.

Μετά από όλο αυτό, ένα έχουμε να πούμε: legendary!

Keywords
Τυχαία Θέματα