Spring – Summer 2013 on a budget

Σταµατάει η µόδα εν µέσω της κρίσης; Ίσως µόνο το άσκοπο ξόδεµα, γιατί το στυλ τουλάχιστον για τη γυναίκα δεν έχει εποχή, ανεξαρτήτως κρίσης.

Από την Τζένη Μπαλατσινού

Φέτος η σωστή οργάνωση της ντουλάπας είναι περισσότερο θέµα οικονοµίας και καλής διάθεσης και λιγότερο πρακτικό. Ξεκινήστε λοιπόν µαζεύοντας ό,τι έχετε (και σας κάνει) και ξεκινήστε την περιήγηση για τα συµπληρωµατικά κοµµάτια. Αυτά που όλες χρειαζόµαστε για την Άνοιξη είναι…

> Το τζάκετ-πασπαρτού. Το σωστό πανωφόρι φοριέται από το

πρωί ως το βράδυ και το χρώµα καλό θα ήταν να είναι ανοιχτό και ζωντανό. Τολµήστε το! ∆εν υπάρχει δέσµευση στους συνδυασµούς, αφού το mix των χρωµάτων είναι must.

> Collar-κολιέ. Από την γκαρνταρόµπα σας δεν θα µπορούσε να λείπει ένα µοδάτο collar-κολιέ. Όχι µόνο είναι εντυπωσιακό, αλλά αποτελεί και τον πιο εύκολο τρόπο για να ανανεώσετε το τοπ σας, µονόχρωµο ή floral. Οι µεταλλικές αποχρώσεις, το χρώµα και οι glamorous πέτρες είναι µερικές από τις δυνατές επιλογές.

> Γυαλιά ηλίου. Από εδώ και πέρα ο ήλιος είναι κυρίαρχος στα πρωινά looks σας, οπότε δεν µπορείτε να µην έχετε ένα ζευγάρι στυλάτα γυαλιά ηλίου! Έντονο χρώµα ή καθρέφτες είναι οι hot επιλογές που θα συµπληρώσουν τις καθηµερινές σας εµφανίσεις.

> Το ντένιµ. Είναι αγαπηµένο όλων και δεν απουσιάζει ποτέ από τις τάσεις. Σκισµένο ή καµπάνα ή skinny και µε γυρισµένο ρεβέρ φοριέται άνετα. Είναι επίσης το κοµµάτι-κλειδί όσον αφορά τα παπούτσια. Χαµηλά σανδάλια ή εσπαντρίγιες, pumps ή πλατφόρµες; Ό,τι προτιµάτε!

> Εσπαντρίγιες. Για εσάς που αγαπάτε τα flat παπούτσια, είναι η απόλυτη επιλογή για να συνοδεύσετε το denim, το cropped παντελόνι ή το floral φόρεµα. Ψηφίστε χρώµα στις εσπαντρίγιες σας – για τις πιο κλασικές, οι γήινες αποχρώσεις θα ταιριάξουν µε όλα τα outfits.

> Το cropped παντελόνι. Eίναι chic και προσαρµόζεται σε casual αλλά και πιο grunge look. Ένα cropped παντελόνι σε παστέλ απόχρωση δεν θα σας κουράσει και θα σας δώσει ξεχωριστό στυλ.

> Floral φόρεµα ή τοπ. Αν σας αρέσουν οι girly εµφανίσεις, ένα floral φόρεµα είναι το κοµµάτι που µπορείτε να φορέσετε από το πρωί µέχρι το βράδυ, αντικαθιστώντας τις εσπαντρίγιες σας µε ένα ζευγάρι πλατφόρµες. Για τις fans του παντελονιού, ένα floral τοπ θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σας βάλει µέσα στη µόδα.

> Ριγέ clutch bag. Οι ρίγες είναι οι αγαπηµένες µας για τη σεζόν αυτή και τις προτείνουµε παντού. Για ένα πιο ξεχωριστό αποτέλεσµα, επιλέξτε τις σε ένα µεγάλο clutch bag για να το φορέσετε όλες τις ώρες. Συνδυάστε το είτε µε το καθηµερινό denim look σας είτε µε το βραδινό ανοιξιάτικο φόρεµά σας και το αποτέλεσµα θα σας ανταµείψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα