Stars που έχουν δηλώσει δημόσια ότι απεχθάνονται τις ταινίες τους

Αφού άνοιξε μετωπική με το δίκτυο Fox News και τους υποστηρικτές της οπλοκατοχής, ο διάσημος κωμικός Τζιμ Κάρεϊ, μέσω twitter, καταφέρθηκε εναντίον και της τελευταίας του ταινίας, Kick-Ass 2. «Τελείωσα με το Kick-Ass 2 πριν από περίπου ένα μήνα, και τώρα, με καθαρή πλέον συνείδηση, μπορώ να πω ότι δεν υποστηρίζω τέτοια επίπεδα βίας» τουίταρε ο 51χρονος ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Δεν ντρέπομαι που την γύρισα, απλά ορισμένα τελευταία γεγονότα έχουν προκαλέσει

αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου». Ο Κάρεϊ, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν του αρέσει κάποια ταινία που έχει γυρίσει, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω. Σας παρουσιάζουμε τους αστέρες του Χόλυγουντ που, κατά το παρελθόν, έχουν δαγκώσει το χέρι που τους τάισε.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Γούντι Άλεν – Manhattan

Το «Manhattan» του Γούντι Άλεν δεν θεωρείται απλά μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στο οπλοστάσιο του εκκεντρικού σκηνοθέτη, αλλά λογίζεται και ως μία από τις πιο ποιοτικές κωμωδίες όλων των εποχών. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Νεοϋορκέζος παραδέχθηκε πως ήταν τόσο απογοητευμένος όταν είδε την τελική κόπια της ταινίας, που παρακάλεσε το στούντιο να κάψει κάθε αντίγραφο επί τόπου! «Δεν μου άρεσε η ταινία καθόλου. Μίλησα με το στούντιο και τους πρότεινα να κάνω μια νέα ταινία, εντελώς δωρεάν, μόνο και μόνο αν έθαβαν για πάντα το “Manhattan”».

Keywords
Τυχαία Θέματα