Street style από τη Μιράντα Κερ – Ντύσου σαν μοντέλο! [Φωτογραφίες]

Τραβάει την προσοχή, αντρών και γυναικών, όταν περπατάει στις πασαρέλες και όταν ποζάρει για τα εξώφυλλα των πιο διάσημων περιοδικών. Όμως, η Μιράντα Κερ, ξεχωρίζει για το street style της!

Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret, κάνει τους πάντες να την κοιτούν όταν περπατά στο δρόμο, όχι μόνο για την εξωτερική ομορφιά της, αλλά και για το απερίγραπτο στυλ της. Όπως φαίνεται, λατρεύει τα τζιν, τα οποία και φορά πολύ συχνά.

Σε γενικές γραμμές, προτιμά τα παντελόνια «σωλήνες», τα οποία εξάλλου αποτελούν το απόλυτο must για κάθε γυναίκα. Φυσικά, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που επιλέγει να αφήνει τα ατελείωτα πόδια της ακάλυπτα, είτε επιλέγοντας μικροσκοπικές φουστίτσες, είτε κοντά, καυτά, σορτσάκια.

Στα παπούτσι, μάλιστα, το 29χρονο μοντέλο, δίνει… ρέστα! Είτε ψιλοτάκουνα, είτε flat, όλα τα παπούτσια της, δίνουν ένα ιδιαίτερο αέρα στις εμφανίσεις της, κάτι που ισχύει και για τις τσάντες που επιλέγει να κρατά.

Πάντως, η Μιράντα Κερ, μπορεί να παραδώσει μαθήματα, απλού, καθημερινού και κλασάτου στυλ, το οποίο μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε κοπέλα.

Kάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Αναζητήσεις
πως περπατας σαν της victoria secrets
Τυχαία Θέματα