Summer love; Μακριά από μας

08:32 7/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Σκόρπιες σκέψεις που με κάνουν φέτος να μη θέλω να βρω ούτε μια αγάπη του καλοκαιριού. Ούτε για δείγμα. Κι αν τη βρω, θα την αντιμετωπίσω σαν μαυρόγατα κάτω από σκάλα.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Κάθε καλοκαίρι όλοι μας πιστεύω περιμένουμε να βρούμε αυτή την αγάπη που θα μας πάρει τα μυαλά. Αυτή την αιθέρια ύπαρξη, η οποία θα δέσει γλυκά με την αρμύρα της θάλασσας και το μελτέμι του Αιγαίου (ή και του Ιονίου) και θα μας κάνει να μη σκεφτόμαστε αφραγκία, ανεργία, αγ…ία και άλλα στερητικά που

μαστιγώνουν την δόλια αυτή ζωή.

Φέτος, λοιπόν, μια άρνηση την έχω σε αυτήν την πιθανή αγάπη. Κυρίως γιατί ξέρω πως ένα νταραβέρι παίζει να με πρήξει περισσότερο από εφορία και να λέω “ανάθεμα την ώρα που με μάγεψε η πίσω σου ανάρτηση” – που μεταξύ μας παίζει και να μην υπάρχουν, γιατί κάτι η προαναφερθείσα αρμύρα, κάτι το ποτό, παίζει να τους δω και σε version οράματος.

Δεύτερον δεν ξέρω κατά πόσο είμαι έτοιμος από πλευράς budget να επιχορηγήσω τις διακοπές ενός ακόμη ατόμου. Δεν φτάνει που μας τα ζητάνε από παντού, να πληρώνουμε και για να χαζολογάμε; Εντάξει ρε παιδί μου, δυο cocktail θα τα κεράσω, αλλά μην περιμένεις επ’ ουδενί κάτι εποχές που έκλεινα 16άρι τραπέζι στο Θάλασσα και έλεγα “όποιος θέλει έρχεται”. Φέτος, όποιος θέλει πληρώνει.

Επίσης, δεν ξέρω καν να θα έχω άδεια. Γιατί, φίλε αναγνώστη, άντε πες πως εγώ και διεκδικώ και παίρνω την άδειά μου, ποιος μου λέει πως δεν θα γυρίσω στη δουλειά μου, περιχαρής, μαυρισμένος και άφραγκος, και δεν θα μου πει ένα γιγαντιαίο καλαμάρι που θα κάθεται στη θέση μου “α είχε μείνει κενή και είπα να τη ζεστάνω”.

Τέλος, η “απόψε πάλι είσαι παντού, στο ίδιο πάντα ραντεβού, αγάπη του καλοκαιριού” απαιτεί και διάθεση. Όχι διάθεση για φλερτ και τέτοια, διάθεση για να ζεις. Δηλαδή θες να μου πεις πως εγώ θα ξυπνήσω σε ένα δωμάτιο – που θα πληρώνω με αίμα και δάκρυα – και θα ξεβολευτώ από το ενδεχόμενο της παραλίας για να βγω προς άγρα γκόμενας, συνοδού ή όπως αλλιώς θες πες το; Άμα το ‘χει το γραμμένο σου, συνάντησε με μετά από δική σου πρωτοβουλία.

ΥΓ.: Με τα παραπάνω θέλω να σου πω πως άμα με γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι, να ξέρεις πως το μόνο που θα κάνεις μαζί μου, εκτός από σεξ, είναι να παίξεις τάβλι δίπλα στην ξαπλώστρα, αν και εφόσον βρεθώ σε παραθαλάσσια συντεταγμένη. Ευθύνες μη μου ρίξεις και απαιτήσεις μην έχεις.

Διαβάστε ακόμα:

* Οι 4 μεγαλύτεροι μύθοι στο σεξ

* Η κούπα φέρνει… σεξ

* Κάνε αυτά, για να κάνεις σεξ

Keywords
Τυχαία Θέματα