Tα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο!

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα 03/12 – 09/12, από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή σου,όπως έχεις καταλάβει καλά, τους τελευταίους μήνες (μόνο;) –κυρίως αν ανήκεις στους γεννημένους του Μαρτίου– δεν είναι μια σειρά από κατακτήσεις βουνών με σημαίες σου στην κορυφή. Προσπαθείς να δεις προς τα πού θα πας, με ποιον ταιριάζεις, βαριέσαι τη δουλειά και τους εργοδότες, οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πιο απαιτητικοί ή πιο αδιάφοροι από ό,τι μπορείς να αντέξεις. Κι εσύ μέσα σε όλα αυτά πρέπει να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς

χωρίς να ουρλιάξεις.

Κι ενώ οι Κριοί θεωρούνε τους εαυτούς τους ανεξάρτητους και ότι δεν έχουν να δώσουν σε κανένα λογαριασμό για τις πράξεις τους τώρα που οι κοντινοί τους άνθρωποι, οι ανώτεροί τους και το αντικείμενο του πόθου τους απαιτούν από αυτούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους αισθάνονται αμηχανία και πολλές φορές θυμό. Με τον Άρη στον Αιγόκερω τίποτα δεν είναι σίγουρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη στον οίκοτου Άλλου σε τσιγκλίζει να γίνεις, να είσαι, να επιμείνεις ως Ζεύγος. Αν είσαι μόνος σε προσέχουν, ιντριγκάρεις, ενδιαφέρεις. Αλλά όταν στον ίδιο οίκο –του Σκορπιού– βρίσκεται και ο Κρόνος ο έρωτας αποκτάει προεκτάσεις σοβαρότητας, διάρκειας, μονιμότητας. Εντάξει, ο έρωτας από εδώ και πέρα μπορεί να μην είναι μια εκστατική κατάσταση (οι πιθανότητες είναι ότι κι εσύ δεν είσαι σε διάθεση για εφηβικούς, ξέφρενους έρωτες), αλλά διαθέτει λογική και συναίσθημα σε ίσες δόσεις.

Οι συντροφικές σχέσεις από ό,τι σωστά αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι οδηγούν σε δεσμεύσεις, σε κρίση, ή σε γάμο. Ή ανανεώνεις τους όρκους μέσα σε μια σχέση και συνεχίζετε ή αποφασίζεται αργά και σταθερά ότι ο δρόμος προς την έξοδο είναι ο συντομότερος, αν δεν έχετε να μοιράσετε τίποτα πια. Ο Άρης στον Αιγόκερω, πάντως, αποτελεί μια αναζωογονητική εμπειρία για κάθε «μαθητή» που διψάει να μάθει περισσότερα, να ανοιχτεί εργασιακά, να ταξιδέψει, να σπουδάσει, να συνδεθεί με χρήσιμες επαγγελματικές γνωριμίες. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όταν υπάρχουν πλανήτεςστον 8ο οίκο σου, εκτός από τη μετάγγιση μιας σταγόνας χολιγουντιανού film noir, το θέμα έρχεται και στις στενές σχέσεις και στη δύναμη της αγάπης. Στο σεξ που καταργεί τα όρια που χωρίζουν δύο σώματα και μετατρέπεται σε έκσταση. Ακούγεται cool, αλλά κάτω από την επιφάνεια των σχέσεων υπάρχει ένα ενεργό ηφαίστειο με πρωτόγονα ένστικτα, πάθη, μανίες, εμμονές, ζήλεια, φθόνο, που ενεργοποιείται με τις διελεύσεις στον Αιγόκερω από τον Πλούτωνα και τον Άρη. (Ναι, μόνο ο αστρολόγος σου μπορεί να καταλάβει ότι όλα αυτά τα αισθήματα σε τρομοκρατούν γιατί δεν μπορούν να ταξινομηθούν από τη λογική σου. Κανένα αίσθημα δεν μπαίνει σε κουτάκι κι αυτή την περίοδο όλα είναι αισθήματα και μάλιστα σκοτεινά.) Ακόμα πιο βαθιά φέρνει στην επιφάνεια ή θυμίζει την πρωταρχική σχέση με τον μπαμπά ή τη μαμά, που στοιχειώνουν όλες τις μετέπειτα ερωτικές μας επιλογές.

Η αγάπη που δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις του άλλου είν

Keywords
Τυχαία Θέματα