The Glass of Brixton – Η style απάντηση στον ήλιο

Κάποιοι τα φορούν για στυλ. Κάποιοι άλλοι επειδή δεν αντέχουν τον ήλιο. Ορισμένοι επειδή παθιάζονται μαζί τους. Και στο τέλος υπάρχουν και αυτοί που απλά το κάνουν για να είναι μέσα στη μόδα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε όμως, το σίγουρο είναι ότι τα γυαλιά ηλίου είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς και του look μας.

Και τα The Glass of Brixton έρχονται να μας βάλουν για τα καλά στον κόσμο της σύγχρονης μόδας.

Η ιστορία τους ξεκινάει από

μια πόλη ορόσημο για τους απανταχού ανήσυχους και επαναστατημένους νέους. Από ένα προάστιο του Λονδίνου, το Brixton, το οποίο εξυμνήθηκε από πασίγνωστους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Clash.

Τα γυαλιά The Glass of Brixton, με κύριο γνώμονα την απόλυτη σχέση τιμής και ποιότητας, έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, σε πολλά χρώματα και με άριστους φακούς. Είτε πρόκειται να φορεθούν στην παραλία, τα χιόνια ή μια βόλτα, θα προστατεύουν τα μάτια σας, αφήνοντας το βλέμμα σας να χαλαρώσει και να βλέπετε χωρίς αντανακλάσεις.

Τα “The Glass of Brixton” με πολλαπλές αντανακλαστικές επιστρώσεις καθώς antiscratch και hydrophobic είναι ιδανικά για να προφέρουν εξαιρετική προστασία στα μάτια σας.

The Glass of Brixton: Κεντρική Διάθεση: Ευριπίδου 6, Αθήνα, τηλ 2103250101-2.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Αναζητήσεις
brixton γυαλια ειναι καλα?
Τυχαία Θέματα